nusi -> viroza? (23.12.2013 13:59:37)
|
Ali je od kater tamal preboleval 6 tedensko virozo? Predd cca 6 tedni, mogoče malo več je tamali (1,5 let ) zbolel. vročina, kašljanje, smrkanje... po 7 dneh sem ga peljala k zdravniku, ker se mi je vmes izboljšalo pa spet poslabšalo in me je skrbelo zaradi ušes. bila so ok, imel je zelo rdeče grlo, je naredila bris zaradi angine pa je ni imel. Potem je šlo spet na bolje pa spet na slabše, vmes laboratorij pokazal virozo... po 3 tednih je dobil AB, ker so se mu močno vnela ušesa. in res po 2 dneh ful izboljšanje, komaj je pojedel Ab (10 dni) spet vročina, kašelj... laringitis [sm=hudicek1.gif], po 2 dneh bolje, potem pa spet vročina, smrklji... in še traja. Vmes je imel še občasne driske, malo gnojne oči... Grozno mi gre že na živce, tamali se mi smili, pa še ne vem kaj mu sploh je. vem, da je zima, sej starejši je bil tudi prej vsako zimo veliko bolan, ampak tokrat ga bolezen sploh ne izpusti. Adenoviroza je menda dolga, ampak bi jo kri verjetno takrat pokazala ali ne? Ves ta čas je bil doma, tastarejši je bil tudi zdrav... ne vem kako to stakne. kakšna ideja kaj naj narednim z njim, da se končno pobere?
|
|
|
|