anajmad -> RE: strah (30.9.2005 16:31:55)
|
Ne govori[sm=smiley22.gif].Imela sem dva težka poroda,da gorje.Pa nimam nizek prag bolečine.Pri prvi,sem bila odprta 4 cm,nafilali so me z dvema flašam umetnih,tako da se mi je kar mešalo od bolečine.Na koncu se je tamala zagozdila,ker mene so preveč našopali z umetnimi,tako da so mi dve babici skočili name in pritisnili na trebuh,da je tamala kar poletela ven,ker drugače se ji je že slabo godilo. Pri mojemu drugemu porodu,je pa bilo itak vse narobe.Bilo je zelo prezgodaj v 6.mesecu,popadki so me že zdelovali cel teden prej in te neznosne bolečine,sploh zadnje tri dni,ki sem jih imela,se ne da opisati.S tem,da sem ležala cel teden notri in so me dan pred porodom odpustili,ker so mislili,da sploh niso to porodne bolečine,ampak bolečine od miomov.Jaz se nisem hotela več prerekati,ampak na žalost drugo noč sem rodila res v mukah svojega[sm=angel.gif].Res,kar sem doživljala,se ne da opisati. zato sem bila kar vesela,po eni strani,ko mi je rekla g.,da bom imela CR.saj vem,da me bo potem tudi bolelo od operacije,ampak da bi še šla vse enkrat skozi....[sm=zmeden2.gif]ne,sem preveč pretrpela. en lp[sm=morje.gif]D.
|
|
|
|