flaška z ročaji (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

bobek05 -> flaška z ročaji (15.9.2005 22:11:41)

Mene pa zanima, KDAJ naj kupim flaško z ročaji oz. samo ročaje, da si bo mali lahko sam držal flaško???

Imamo Avent flaške, pa sem videla da se da dobit samo ročaje in gor prišraufat...

Zdaj je začel še nekaj grabit flaško (star bo jutri 3 mesece), pa si jo že kar sam drži, samo še nima prstkov iztegnjenih, ampak drži bolj tako s pestjo... Tudi ropotuljice npr. še ne more prijet ali pa kakšnega obročka, vidim pa, da že poskuša npr. prijet moj rokav ali pa plenico in jo stiska v pesti..

Kaj menite???

Marogica -> flaška z ročaji (15.9.2005 22:22:08)

Ročaji ni so problem, problem je duda. ker če otroček grabi in se igra s stekleničko, začne ven tečt. Mi smo pri ta prvem uporabljali aventovo stekleničko in nastavek za pitje namesto dude-od rojstva. PRi njem ni bilo problema, ker tam nič ven ne priteče

mia-1 -> flaška z ročaji (16.9.2005 8:30:17)

Hoj mi smo jo tudi prejsnji teden kupili in jo kr lepo drzi-no vcasih se bolj igra.Mi tudi nimamo dude ampak tist nastavek z luknjicami pa mu kr gre(nastavek je od 3 mescev dalje).

inna -> flaška z ročaji (16.9.2005 16:40:23)

Mi smo kupili pri treh mesecih pa ni bla tko navdušena na njih zdaj je stara pet pa si drži flaško brez ročajov samo nagnat si jo še ne zna

špelin@ -> flaška z ročaji (16.9.2005 19:38:51)

Tudi naša že fajn grabi flaško, jo kar objema z malimi prstki Na ročaje še ne bomo šli, ker je koordinacija še preslaba, da bi si znala sama držat.

Saj boš sama videla, ko bo mali sposoben držati flaško. Poskusi vsake toliko časa. Če drugega ne, je za otročke to zanimiva igra

BARBARA R. -> flaška z ročaji (16.9.2005 19:54:03)

Čisto od tebe odvisno. Tako z ročaji, kot brez njih znajo držati stekleničko. Pojma nimam kako, saj so kar konkretno široke glede na njihove rokica.

vrtnica777 -> flaška z ročaji (16.9.2005 21:01:21)

jst mam pa ročaje že od samega začetka in kolikor jaz pomnim je vedno držal za ročaje ko sva jedla po flaški samo držati sem jo morala, no sedaj jo pa že zna nagniti

Stran: [1]