Lukka -> RE: SRAMOTA OD RINGARAJE (18.12.2013 11:32:04)
|
Alda Uporabnica ob vsaki moji temi prileti in želi speljati temo. Ob vsakem resnem vprašanju se posmehuje in preklinja. Poleg tega me čisto v vsaki temi napada, da sem neka uporabnica, ki je skrita pod psevdonimom. In me celo zmerja s tisim uporabniškim imenom. Niti slučajno me to ni motilo. Niti slučajno, ker pač vem, da so to zadeve moderatorja, da pravzaprav zbrišejo neprimerne vsebine v najrkajšem možnem času. Niti blokirat ne mislim ljudi, ker se ne bom spuščal na tako nizek nivo. Ko pa te nekdo zmerja s psovko, takrat to niso več heci, temveč zadeva, ki bi jo moral vsakdo prijavit pristojnim. Spolna diskriminacija je kaznivo dejanje. In brez vsake besede bi bil danes, če bi se tako kot sem zahteval, uporabnico prijazno obvestilo in odstranilo psovko. Ker pa tega niso storili, sem se obrnil na vodstvo portala, od katerega seveda pričakujem odgovor. Konec koncev so zakonsko odgovorni za stanje portala. Eno je hecanje, drugo pa resno žaljenje in namerna pravokacija, do katere mora biti meja tolerance nična! Pa lep pozdrav!
|
|
|
|