ronja -> RE: Mami bi rada vedela spol, oči pa ne (16.12.2013 13:28:34)
|
Alternativa, čisto ok, je, da ti izveš, njemu pa ne poveš. Ok, malo moraš pazit, da se ne zarečeš, ampak to ni taka huda reč. POznam par primerov, kjer je sicer vedno bilo obratno: oči želel vedet, mami pa ne, pa sta tako uredila - g. je potihem povedala samo njemu. Če ap želi vedet mama, je še toliko lažje, saj je večkrat sama z g.;). Midva sva sicer oba želela vedet in nama ni prišlo na misel, da česa ne bi hotela vedet, če se le da. Ja sem mu že tudi rekla da bi jaz izvedela on pa šele potem, pa je rekel da ne. ne zdi pa se mi fer da bi jaz vedela celo nosečnost in mu to prekrivala : No, on se lahko odloča zase - lahko izve ali pa ne - ne more pa pričakovat od tebe, da njemu na ljubo ne boš vedela, če te zanima... Sama bi mu povedala, da jaz bom vprašala, lahko pa mu ne povem, da bo zanj presenečenje, če si želi. Če mi pa ne bi bilo toliko do tega, pa ajde, naj bo, kakor želi. Vendar sem si jaz zelo želela zvedet, na srečo on tudi:). Če bi bilo obratno - da bi si on želel vedet, jaz pa ne, bi pa rekla, da naj samo njemu povejo.
|
|
|
|