ronja -> RE: Tamponi (14.12.2013 18:49:48)
|
Meni so najbolj všeč Tosamini, ker so samo iz celuloze (bombaža), brez belil in kemije, sicer pa keke trgovske znamke, tam tudi ne dodajajo nevemkaj zraven. Direkt na sluznico si res ne bi rada dajala kakih strašno dražečih reči. Vrvica se mi še nikoli ni odtrgala. Nisem imela stranskih učinkov, sem pa res v gl. uporabljala naše ali od manjših firm. Raznim velikim firmam se pa ognem, če se da, ker imajo za moje pojme rahlo nesprejemljive ideje včasih (nekoč so v eni raziskavi našli male količine arzena not - ker je potem telo bolj krvavelo in so jih več prodali - ne vem več, za katero firmo je šlo, ampak vem, da je bila svetovna draga znamka - tako da Tosama tega ne dela, ne bi mela niti denarja za take friki ideje:D. Zato imam pa rajši, če je samo in izključno stisnjena vata - ker čim dodajo kaj zraven - kaj pa jaz vem, nisem študirala vsake snovi posebej, da bi vedela, če nima slučajno še tega efekta zraven... in mi ni za met dlje m. kot je to res nujno treba;). Sicer pa - si kdaj poizkusila skodelico? kaj pa če bi raj uporabljala skodelico? enkratni strošek pa še nič se ne more strgat... plus ni nobenih stranskih učinkov (razn seveda, če si alergična na silikon), ne more prit do unga šoka zarad zastrupitve, ne izsušuje.... Hehe, vidim, da spet podobno misliva:). Skodelica je fajn, pa spiš lahko z njo:). Moja je fleurcup, ker se lunette tu ni več dobila (sem jo šele letos nabavila, vmes se ni splačalo, ker sem bila skoz nekaj noseča[sm=jezicek.gif]) in se zadevo preštudirala, da mi bo ta verjetno najbolj všeč.
|
|
|
|