Anonimen -> RE: II pričakujemo januarja 2014 (8.1.2014 20:06:57)
|
Lalola En nasvet imam zate. Namreč če hočeš že tri do dva dni pred [sm=hudicek1.gif] ugotoviti ali bo prišla je najboljše [sm=sloncek.gif], saj se takrat najprej pokaže če kaj krvavega ven priteče[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Verjetno ne velja vedno, ampak pri meni je še vedno prav pokazalo, pa še fajn je[sm=smiley36.gif] haha Šalo na stran, jaz imam še kar občutljive bradavičke, in se mi zdi do so danes kar napete. Vendar še vedno čakam. Malo me tudi špika v jajčnikih vendar to ne bi pripisovala znakom nosečnosti, lahko tudi naznanjajo prihod [sm=hudicek1.gif]. Dekleta eno vprašanje, občutljive bradavičke imam že od ponedeljka, čudno rahlo špikanje v jajčnikih pa se je pojavilo danes. Glede na to da bi po izračunu mojega povprečnega cikla (ki se sicer giblje od 30-36 dni) morala [sm=hudicek1.gif] dobiti nekje 14. torej v torek, me zanima ali lahko znaki prihoda trajajo toliko časa. Upam sicer da hormonček ne bo začel padat in bosta [sm=rozacrtici.gif]. Sem možu rekla, toliko časa že čakava na ta dan, ampak potem ko bo prišel bova pa verjetno čist paf, kaj pa zdaj, haha[sm=smiley4.gif] Na začetku sva še razmišljala kaj bi raje, fantka ali punčko, ma sedaj je prišlo do tega da nima veze, sam naj že pride[sm=jezicek.gif] No ja imam plan B, vkolikor tokrat ne bo sreče, sem se naročila na pregled pri G konec januarja in da vidimo kaj bo naslednji korak. Zadnji čas da se pri eni pokaže [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif], polivam z rooozzaaa !! Lep večer, Anonimna[sm=rozica.gif]
|
|
|
|