Anonimen -> RE: II pričakujemo januarja 2014 (2.1.2014 9:23:07)
|
Pozdravljene, moram priznati da se vam zopet pridružujem s cmokom v grlu. Na vsake par mesecev spet zberem pogum in se malo oglasim, namreč najin trud za[sm=duda.gif] je prestopil znamko enega leta.[sm=smiley13.gif] po letu neurejenih menstruacij se je pol leta nazaj menstruacija končno uredila in sem mislila sedaj pa bo. Pa ni bilo nič...sedaj pa sem prišla do točke ko bo treba narediti korak naprej. Ta mesec se naročim na pregled pri ginekologu da mi poda svoje mnenje. Kljub vsemu pa imam ta mesec nekako občutek da bo ratalo, ne vem ali je želja tako goreča ali je občutek pravi. Si mislim sedaj ko se bom naročila na pregled bo pa uspelo[sm=jezicek.gif] sem smešna vem... Po vsem tem času poskušanja sem ugotovila da ne moreš prenehat misliti na to kot nekateri svetujejo, enostavno ne gre. Kljub temu da se na vsake toliko časa izklopim tukaj iz foruma si sama pri sebi rečem ko bo bo, vseeno pred menstruacijo pomislim, a je ratalo?[sm=zmeden.gif] Tako da larifari nasvetov kot, ko odmisliš pa bo, ponavadi kar preslišim. Vglavnem navijam za vse vas, nekaj vas je ostala še od začetka leta 2013 ko sem bolj aktivno sodelovala tukaj, pa tudi za vse nove borke. Predvsem tem bi rada res položila na srce, ko začnete s delanjem[sm=duda.gif] si res prve pol leta vzamte "na izi", namreč srečavam dekleta, punce ki so obupane že po prvih parih mesecih. 95 % deklet, punc in žena bomo mame, slej ali prej oziroma tako ali drugače. Sem pa zelo vesela da obstaja tak forum kjer se lahko spodbujamo med sabo in si dajemo prepotrebno podporo, ki je žal od zunanjih ljudi težko dobiš. Tako da dekleta HVALA vsaki posameznici[sm=smiley31.gif] Moj datuem nepričakovane pa naj bo 12.1., čeprav si bom verjetno vzela kak dan več, da ne bom testa delala prekmalu. Pa plodno leto 2014 vam želim[sm=smiley20.gif] Anonimna[sm=rozica.gif]
|
|
|
|