Jančika_ -> Kako poteka abrazija? (15.9.2005 22:20:56)
|
Hothien, zelo mi je žal.
Sam postopek je hiter in neboleč - še najbolj boli, ko ti vstavljajo metuljčka na roko. Mene so opolnoči odpeljali iz sobe, 15 minut kasneje pa sem že bila nazaj.
Jaz sem vložke imela s sabo, ampak ne bi bilo treba, ker so mi jih tam dali cel kup.
Kot rečeno, poseg je bil opolnoči (abrazija je sledila spontanemu splavu tisti večer), zjutraj po viziti sem šla domov. Prijateljica, ki je bila v podobni situaciji kot ti, torej je bila na poseg naročena, je šla not zjutraj, domov pa okoli šestih popoldan.
Na tvoje vprašanje, kako se spopasti z žalostjo, pa nimam odgovora. Mene prvi splav ni tako zelo prizadel, zjokala sem se, pa je bilo že skoraj dobro. Trpela sem namreč že pred dejanjem samim, saj sem cel teden krvavela, srček pa je še utripal...norela sem od negotovosti, tako da sem bila potem na nek čuden način skoraj olajšana, ko se je zgodilo.
Drugič me je pa precej zlomilo. A čas deloma celi rane...precej mi je pomagalo, da sem o tem govorila - komurkoli, ki me je bil pripravljen poslušati.
Trenutno me spet malo stiska, saj bi 1.10. bil PDP otročka, ki sem ga zgubila v drugi nosečnosti. Ko bo ta datum mimo, bom lažje zadihala. Za tretjo nosečnost pa sem načrtno zbrisala iz glave podatek, kdaj bi naj rodila. Vem samo, da bi bilo v drugi polovici januarja...
|
|
|
|