pritrditev na strop (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Felicita -> pritrditev na strop (4.12.2013 17:18:46)

A ima mogoče kdo kakšno idejo, kako s stropa obesit okraske? gre za steklene bunkice, v katere grejo čajne lučke, tko da mislim, da varianta, da bi samo prilepila (s selotejpom) odpade. Vrtat v strop, da bi namestila 'ušeska' seveda ne smem. Vsaka ideja dobrodošla [sm=smiley1.gif]

patrino -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 17:22:46)

Patafix?

Felicita -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 17:25:33)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Patafix?

glede na to, da kroglice visijo z vrvice, ima pomoje vrvica premalo stično površino, ali? mislim, bi dejansko lahko štik nalepila na strop s patafixom?

LuLu -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 17:31:17)

če lahko kako špago potegneš preko stropa, pa da dol visijo iz špage. Špago pa na obeh straneh pritrdiš nekje, ko pač lahko, brez vrtanja.

Felicita -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 17:47:08)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

če lahko kako špago potegneš preko stropa, pa da dol visijo iz špage. Špago pa na obeh straneh pritrdiš nekje, ko pač lahko, brez vrtanja.

hvala! sem prihajala do podobnega zaključka - itak bojo v kotu, kar pomeni, da lahko špago obesim čez kot na navadne samolepilne 'kljukice' [sm=smiley36.gif] potem pa obesim s špage. teža se bo pa itak prerazporedila, tko da ne bo ful teže na kljukicah.

LuLu -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 17:50:16)

prosim [sm=smiley1.gif]

patrino -> RE: pritrditev na strop (4.12.2013 18:25:55)

Tudi jaz mislim, da patafix ne bi "držal" samo vrvico, zato je res najbrž bolje , da vrvico naštimaš na te samolepilne kljukice. Vendar če gre to za tiste, ki jih imam jaz v mislih, je tisto lepilo zadaj na kljukicah takšno bolj slabo , zato, predlagam, da pod kljukice , da bodo bolj ziher ostale prilepljene na steni, prilepiš...patafix[sm=jezicek.gif]- pa ne delam reklame zanj , res ne .[sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: pritrditev na strop (5.12.2013 14:34:20)

zakaj pa ne smeš v strop vrtat? sej pol zagipsaš in prebeliš, ko greš ven..

p.s. jaz mam tko v kotu en kavelj na stropu (tud najemno stanovanje) - je že bil od prejšnjega najemnika in se nisem nič pritoževala [sm=smiley4.gif]

kajalin* -> RE: pritrditev na strop (5.12.2013 15:52:05)

ne se hecat s patafixom, vse ti bo dol poletelo pa še madež na stropu boš nardila- preverjeno...

Felicita -> RE: pritrditev na strop (5.12.2013 17:07:09)

no, sej Patafixa tule nimamo, sem mislila na nekaj podobnega pač [sm=smiley1.gif]

kakorkoli, našla sem samolepilne kljukice za na strop, ki držijo '1 pound'. in noben moj okrasek ne pride niti blizu temu (ja, no, tehtat sem jih šla!), tko da se od včeri zvečer sušijo, zdej bom pa počasi obesla stvari gor [sm=smiley1.gif]

@mateyka - mam to v pogodbi zapisano... nobenega vrtanja in zabijanja na lastno roko. lahko bi se verjetno zmenila z vzdrževalcem, sam mi ga je glupo klicat samo zato (čeprov je res fejst. hm....) Kakorkoli, mam 7 komadov okraskov, kar bi pomenilo 7 kljukic, in... no ja. ne bi [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]