Računalniška pomoč... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nutela -> Računalniška pomoč... (4.12.2013 16:47:58)

Pri lap topu imam 70% baterije in, če ga izključim iz napajanja na elektriko crkne. Kaj je to-so se kake nastavitve spremenile? Nekoč sem ga lahko komot odklopila in delala brez napajanja do izpraznitev baterije.

Mi katera zna pomagat?

Felicita -> RE: Računalniška pomoč... (4.12.2013 16:52:05)

verjetno ti je baterija šla v maloro, sploh če je star(ejši) laptop (če ni, potem na servis z njim, ker se to pač ne bi smelo dogajat). preveri, če se ti splača kupit novo...

nutela -> RE: Računalniška pomoč... (4.12.2013 20:44:18)

Ne, imam ga od poletja, je vseskozi priključen na elektriko, ampak po moje to ne more bit razlog (če mi dol kaže 70% baterije), da ne bi deloval, če ga izključim iz štroma - kaj pravite?

Felicita -> RE: Računalniška pomoč... (4.12.2013 21:08:56)

vsekakor je nekaj narobe z baterijo, če ne dela, ko ga izklopiš iz štroma. če ga imaš od poletja, ga nesi na servis (je itak verjetno še v garanciji), ker to pač ni ok.

sicer pa lahko najdeš nstavitve baterije oz. 'power plans'. nimam pojma, kje v win 8 to je (sklepam, da je to tvoj operacijski sistem). Malo pobrskaj, če je tam kej sumljivega.

Seveda, poskusi tudi to, da izklopiš računalnik, vzameš ven baterijo, počakaš ene 5 min in potem daš baterijo nazaj.

mojamura -> RE: Računalniška pomoč... (6.12.2013 10:01:37)

pri laptopih je dobro, da ko je baterija polna, jo fizično odstraniš, če imaš napajanje preko kabla.
Lap top baterije so v istem zosu kot recimo ajfoun baterije...zastonj smartphone pa ne vem kaki lap top če ni že več let nekega napredka v razvoju baterij..hudo mašina pa žal brez powerja ne dela.

Stran: [1]