Lukka -> Poljubček! (4.12.2013 15:22:34)
|
Joj danes zjutraj se mi je pa zgodilo nekaj, da me je dobesedno vrglo na zadnjo plat! Za znort! Ob pol osmih je pri nas zajtrk in tako tudi danes. Bil sem sam v kuhinji, polža se je igrala v dnevni sobi in gledala risanke, mož pa se je tuširal in pripravljal za kasnejši odhod v službo. Nakar prideta oba proti kuhinji. Ona iz dnevne sobe, on iz kopalnice in pač kot ponavadi mi da (mož) poljubček, potem dvigne še tamalo in jo cmokne na lička. ONA PONORI! Ponorela je da je bla kar rdeča v ksiht in se začne dret, da ona hoče tazaresnega lupčka, ne pa to na hiter. Pa jo midva gledava, mož se je smejat začel, kar jo je še dodatno zjezilo, jaz sem pa samo debelo gledal kaj se ji dogaja. Potem sem šel počasi do nje, da bi jo objel, ona pa tuli, da se samo midva zares lupčkava, z njo pa ne! Pa ji dam še enega lupčka, pa spet nori, da ne, da bo ona tapravega, takega hoče kot ga oči meni da. [sm=smiley3.gif] Moj se je še naprej režal, tamala samo počla ni od jeze, jaz sem bil pa v šoku! No pol je pa sledil stavek, ki pa me je dotolkel - A VESTA KAJ, SAJ MAM JAZ TUDI JEZIČEK! Kako bi reagirali vi? Samo to me zanima. Kako bi vi to zadevo speljali???
|
|
|
|