Lukka -> RE: Activa MasterCard ali Activa Visa? (4.12.2013 17:31:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Sej SE hecaš, ne? Vem da ne živiš v sloveniji, ampak pri nas so vsi diners ljudje ostali brez kartic pol leta (da ne govorim kaka štala je bila z obrčnimi odplačevanji ipd), ker je slovenski diners propadel. Sicer ga ima sedaj neka banka, ampak dvomim, da se bo zaupanje kaj hitro povrnilo. več: http://www.zurnal24.si/index.php?search_term=diners&ctl=article_search Nehaj?! A resno??? Ja, ampak Diners, kako propadel? Saj a ni to svetovna varianta kot npr. American cards?! Potem se pa opravičujem, da sem dal narobno informacijo... Pri nas je nosilec kartice mož, jaz pa zgolj pooblaščen in jo pač lahko uporabljam, kot družinski član (svojo, vendar z njegovim razpoložljivim stanjem). Točno določene stvari urejava s to kartico. Kupujeva vse letalske karte, uporabljava jo izključno, če potujeva v tujino (to nikoli ne vzameva nobene druge kartice s seboj, zaradi preventive) in pa tankava avtomobile. Pa zdi se mi, da si res recimo malo bolj "varen" s to kartico, če se ti kar koli pripeti v tujini imaš takoj na razpolago veliko količino denarja (limiti na kartici so res visoki, midva imava mislim, da 600.000 kron, kar je okrog 70.000 eur) ampak še nisva nikoli porabila!
|
|
|
|