Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtec Otona Župančiča - Moste 18.9.2005 20:48:17
|
|
|
|
XXYY
|
Lep pozdrav!
A nima nobena svojega malčka v tem vrtcu? Zakaj mi nobena ne odgovori?
Lepo vas prosim, da mi kaj svetujete o tem vrtcu. Saj vem, da je nekje tam za računalnikom katera, ki ima svojega malčka v tem vrtcu.
|
|
|
|
Vrtec Otona Župančiča - Moste 18.9.2005 21:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz svojega Jana sicer nisem imela tam in tudi Robert ne bo tam, ko se bo rodil, sem pa doma vbližini (BTC) in lahko jutri skočim pogledat, če ti bo kaj pomagalo. Se mi pa zdi, da nima smisla, ker si ti še bližje, kajne?
PDP imava pa skoraj enak - jaz ga imam 25.12.
|
|
|
|
Vrtec Otona Župančiča - Moste 18.9.2005 21:19:16
|
|
|
|
XXYY
|
Hojla.
Jaz samo sprašujem, če mogoče katera ve za ta vrtec, če je vredu tam, če so prijazne vzgojiteljice, mislim kakšne so vaše izkušnje tam, če se splača dati otroka v ta vrtec.
Ker druga varijanta je, da bi ga dala v Jarše, kjer imava oba službo. Baje je tam vredu,tako pravijo, ne vem pa zihr.
A je vam vrtec Jarše vredu?
|
|
|
|
Vrtec Otona Župančiča - Moste 19.9.2005 0:08:51
|
|
|
|
Misek
|
ovčka je napisal/a:
Hojla.
Jaz samo sprašujem, če mogoče katera ve za ta vrtec, če je vredu tam, če so prijazne vzgojiteljice, mislim kakšne so vaše izkušnje tam, če se splača dati otroka v ta vrtec.
Pozdravljena ovcka,
Mi imamo otroka v tem vrtcu, tocneje v enoti Curimuri par sto metrov od maticnega vrtca. Vloge za sprejem v vrtec, ce se prav spomnim, obravnavajo nekje aprila/maja, pa potem za september. Vrtec je dokaj zaseden, pa ce planiras otroka dati v vrtec med letom, ti svetujem, da ga cim prej prijavis. Sicer so pa zenske, ki okol tega delajo cist ok in ti vse lepo pojasnijo.
Kar se tice samega varstva je pac kot v drugih vrtcih - odvisno od vzgojiteljice in pomocnice. Mi smo nasplosno kar zadovoljni, saj je nas mali soncek zadovoljen in je kar rad v vrtcu. Ce te se kaj posebnega zanima, vprasaj.
|
|
|
|
Vrtec Otona Župančiča - Moste 19.9.2005 1:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vrtec v Jaršah sem tudi jaz že spraševala na forumu, nekaj mesecev nazaj, pa, če se prav spomnim, kakšnega negativnega odgovora nisem dobila. Ko bo Robert dovolj star, bo šel namreč v vrtec v Jaršah, če bomo še živeli tukaj. Osebnih izkušenj žal še nimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?