liliana -> RE: Gremo pogrešat :-) (3.12.2013 10:16:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Zame to že ne drži. Fejsbuka ne uporabljam sploh. Na forumih pa še sodelujem, ampak zgolj in samo na temah, ki me zanimajo in za katere se mi zdi, da imam kaj pametnega za pripomniti. Na neoliberalističnih temah ala kje se kupi wc krtačka, ki bi se barvno podala barvam ploščic in brisač, jaz ne sodelujem in niti ne bom. Prvič, ker imamo na vsakih par metrov trgovino, kjer se da kupiti wc krtačko in zato zame to sploh ni noben problem (še manj njena barvna usklajenost [sm=smiley36.gif] ), za vse ostalo pa je tukaj internet, če je že taka silna potreba po kakšni spešl wc krtački. Torej čisto realno pogledano, ne vidim prav nobene potrebe za silne debate o takih in podobnih temah. O vsem ostalem pa folk načeloma dandanes sploh ne debatira več, torej je za nejcko sila malo tem, kjer bi lahko sploh sodelovala. [sm=smiley1.gif] No vidiš.....pa sva spet skoraj enotnega mnenja......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mene pa na forumih "moti" edino to (vendar ta faktor vseeno ni tako zelo moteč, da bi odnehala tu debatirati), da te nekatere forumušice takoj deklarirajo, da pametuješ, če v eni temi oz. debati napišeš več kot tri poste z vsaj tremi odstavki.......problem je edino to, da je mogoče zaradi tega vse manj tistih, ki "pametujejo" in vse več tistih, ki bi zgolj barvno usklajeno wc krtačko in barvno usklajeni wc papir.....
|
|
|
|