ronja
|
Material je isti, ultrapas, odporen na udarce, kar se tiče čiščenja, pa je treba malo bolj podrgnit. Nekak tako kot je v tvoji bivši mini tini, a uporabni kuhinji, isti šmorn. No, tisto mi je bilo sprejemljivo. Vsekakor mat, visoki sijaj nama niti všeč ni, poleg tega, da je bolj občutljiv, zaradi česar je že takoj izločen. Pri nas niso samo otroci tisti, ki butajo okoli . Ni popolne, žal, treba bo na kolena in podrgnit to ne bi bil tak problem, samo pucanje, to se mi ne da kar vem, da pri tebi bo vse mogoče notri Ja, samo to mene skrbi - da ne bi bilo ultra nametano, ker kot si pravilno ugotovila, pri nas bo vsega vraga not... pisane otroške slikice, ki jih bom ponosno razstavljala na štrikcu pod stropom, recimo... Ej, trije so, če vsak nariše samo 1 risbico na teden in jih imaš samo 2 tedna razstavljene, je to 6 listov ... treba mislit:D. Aja, pa še to: rada bi tako kuhinjo, da lahko dam kakršnekoli barve prt gor, ne da se mi kaj tepe: recimo všeč mi je turkizna, živo rumena, rdečkasto rjava, živordeča,... skratka zelo različne barve in bi rada menjavala dekoracijo kakor bi mi pasalo (enkrat, ko bomo lahko imeli dekoracijo, ki je ne bo nihče poizukšal prežvečit ). Pa kakšno živo bitje bi kdaj imeli - rastlino in žival nekoč... A to kaj nagne tehtnico na katero stran?