jutranji seks (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Lukka -> jutranji seks (28.11.2013 19:05:44)

Zadnje čase se mi dogaja, da sem zjutraj kot zajček, zvečer bi pa kot medvedek spal... Kdaj vi prakticirate? Zjutraj ali zvečer?

HHH -> RE: jutranji seks (28.11.2013 21:17:03)

Če te zelo skrbi, se posvetuj s svojim veterinarjem.

LuLu -> RE: jutranji seks (28.11.2013 21:26:37)

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Če te zelo skrbi, se posvetuj s svojim veterinarjem.

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Lukka -> RE: jutranji seks (28.11.2013 23:01:21)

[sm=smiley36.gif] Tebi LuLu bi najbrž bilo vseeno kdaj bi a ne? Da le bi... Hahaha! [sm=jezicek.gif]

browneyes -> RE: jutranji seks (29.11.2013 8:26:05)

Meni isto, ob pol šestih sem zadnje cajte čist v ognju. Moja je pa glih takrat navajena še malo potegnit spanje.

Je pa hudič zaradi večera - to je v bistvu glavni cajt, ko otroci zaspijo in imava čas zase, jaz pa ob 22h že kinknem.

LuLu -> RE: jutranji seks (29.11.2013 8:48:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

[sm=smiley36.gif] Tebi LuLu bi najbrž bilo vseeno kdaj bi a ne? Da le bi... Hahaha! [sm=jezicek.gif]

sex je v redu, ja, kadarkoli... a je narobe kaj s tem?

LuLu -> RE: jutranji seks (29.11.2013 8:50:17)

hebat ga Lukka, bodi užaljen koliko češ... se zdaj še smejat ne smem vrhunski šali? Bom se [sm=smiley36.gif]

alda -> RE: jutranji seks (29.11.2013 12:55:51)

Lukka več ne razume šal [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: jutranji seks (29.11.2013 13:27:17)

Sem nočna ptica, na srečo je tudi on večerni tip, tudi neprimerno bolj sem sproščena, če vem, da ne bo noben uletil not (zjutraj se vsi zgodaj zbudijo - razen naju - midva se ne bi, ampak naju zbudijo, se ne sama:D)
Za jutranji seks pa verjetno nikoli nisem sama dala pobude - zjutraj spim oz. bi spala, če bi tamali to dovolili - če pa se slučajno prej zbudi in me uspe zbudit, pa ok[sm=smiley1.gif], nisem kategorično proti, samo spim.
Najbolj bi si pa želela imet eno popoldne zase (oba) - da še nisva noro zmatrana in da ni nikogar zraven.

Lukka -> RE: jutranji seks (29.11.2013 23:42:06)

No pri nas je ravno v tem problem. Tamala vstaja ob štirih, včasih pol petih. In zato zjutraj itak ne pride v poštev... Ampak jaz bi zjutraj... Zvečer se mi pa enostavno ne da... ok, ne vedno - ampak večinoma bi pa večer takoj zamenjal za zjutraj. [sm=smiley36.gif]

Prakticirava pa običajno zgodaj zvečer, ko jo dava spat. [sm=smiley1.gif]

sombrero -> RE: jutranji seks (2.12.2013 15:21:11)

Če je moški zjutraj spočit, mu dobro stoji. Stvar pa je ali ima tudi priliko za seks ali ne.

liliana -> RE: jutranji seks (2.12.2013 21:03:22)

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Če je moški zjutraj spočit, mu dobro stoji. Stvar pa je ali ima tudi priliko za seks ali ne.

Nekoč je ena uporabnica trdila, da se za žensko seks začne zjutraj.....in to s prvo jutranjo kavo.....tako da, če sledimo njeni trditivi je stvar v tem, da zjutraj spočit moški nima prilike za seks.....za dobro kavo pa......

sombrero -> RE: jutranji seks (16.12.2013 18:44:26)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Nekoč je ena uporabnica trdila, da se za žensko seks začne zjutraj.....in to s prvo jutranjo kavo.....tako da, če sledimo njeni trditivi je stvar v tem, da zjutraj spočit moški nima prilike za seks.....za dobro kavo pa......

Zato jih pa večina pohiti v službo namesto na kavo [sm=smiley36.gif]

HaileyS -> RE: jutranji seks (4.2.2014 9:09:23)

Vsi, ki ste jutranje aktivni - eno vprašanje: ali to pomeni, da sexate ko se zbudite ali se prej uredite? Sama si ne predstavljam, da bi morala preden bi si oba umila zobe - to mi je pa malo hecno: prosit, da si umije zobe, ker pol se že ve kaj sledi in ni tolk tako presenečenje. [sm=smiley1.gif]

sombrero -> RE: jutranji seks (5.2.2014 15:27:42)

Če bi se moral urejat, umivat zobe in celo brit pred seksom, bi si vmes vsaj 3x premislil in z mislimi bi že bil v pisarni! Jaz se lepo zbudim s trdim, obrnem na levo in še nisem opazil, da bi bila vagina v tem primeru kdaj suha... Če imaš jutranji ustni zadah, se pač ne košuješ, pa tudi sicer ni kaj dosti časa niti za romantiko. Ampak kot rečeno, ko se sprostim, prinesem rogljičke ;-)

IZVIRNO SPOROČILO: HaileyS

Vsi, ki ste jutranje aktivni - eno vprašanje: ali to pomeni, da sexate ko se zbudite ali se prej uredite? Sama si ne predstavljam, da bi morala preden bi si oba umila zobe - to mi je pa malo hecno: prosit, da si umije zobe, ker pol se že ve kaj sledi in ni tolk tako presenečenje. [sm=smiley1.gif]

HaileyS -> RE: jutranji seks (9.2.2014 20:54:41)

Sobrero, verjetno imaš prav [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]