RE: dr. Sašo Drobnič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

snika -> RE: dr. Sašo Drobnič (20.11.2014 17:35:53)

Operacijo sem imela 2 dni nazaj. So rekli da poakam to [sm=hudicek1.gif] in nato greva lahko v akcijo.
Jst samo upam da se bo sedaj dalo zanosti.[sm=duda.gif]

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (21.11.2014 8:21:47)

Sinka to je čist odvisno od ženske do ženske. meni kljub histeroskopiji, hsg-ju, hormonski terapiji in pa laparoskopiji ni uspelo naravno zanositi. ampak to vse zaradi endometrioze, ki so mi jo odkrili šele na zadnji operaciji. So pa drugače možnosti po veh teh preiskavah oz operacijah veliko večje. tako da kar pozitivno in sproščeno naprej in boš videla :) Držim pesti, da vama čimprej uspe. Meni so vedno rekli da eno menstro počakam potem pa akcija. jz pa čist nestrpno čakam menstro. Če bi jo imela na 28 dni (tako kot včasih) bi jo morala dobiti danes ampak ker imam cikl zadnje par mesecev ful podaljšan mislim da bo v roku 5 - 7 dni šele prišla. :D komaj čakam :D

snika -> RE: dr. Sašo Drobnič (21.11.2014 9:41:35)

Ja jaz tudi upam da zagledava magčni [sm=rozacrtici.gif]. So rekli da počakam na menstruacijo in nato akcija. Jaz sem do sedaj dobila vedno na 23 ali 24 dni. Pred [sm=hudicek1.gif] pa sem imela še kak teden rjav izcedek tako da sem vedno vedela da bo kmalu prišla. Upam da sedaj tega izcedka ne bo več, saj naj bi bilo sedaj vse tako kot mora biti odsranjen, miom in cista.

Endri -> RE: dr. Sašo Drobnič (21.11.2014 11:53:42)

Mi pa še kr čakamo odločbo komisije...razgovore sva imela 22.10. , komisija je zasedala 5.11. pa še vedno nobene pošte :(((
res si vzamejo čas mi pa tko težko čakamo na bebico...koliko časa ste čakale na odločbo?

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (21.11.2014 12:55:49)

Endri mislim, da imaš ti drugačen postopek kot jaz, jaz nisem dobila nobene odločbe. Glede na to, da je res že toliko časa od komisije bi na tvojem mestu malo poklicala in vprašala kakšno je stanje. Škodit ne more....

lastovica -> RE: dr. Sašo Drobnič (23.11.2014 21:01:54)

Endri, jaz mislim, da bomo dobile decembra pošto. Ker, kot sem malo brala, so punce dobile v roku 1 meseca od zasedanja komisije, mogoče še kakšen teden kasneje...

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 8:28:27)

Jaz pa sem danes dobila [sm=hudicek1.gif] tako da se jutri začnem špikat :D Ne razumem zakaj tako dolgo traja da dobite odločbo od komisije no. Kaj rabijo tako dolgo razmišljati? Upam, da čimprej dobite in da se akcija tudi za vas začne :) Držim pesti.... :)

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 12:49:08)

O bravo ni85... poročaj kako ti bo šlo. :) Upam, da ti kmalu sledim...

anjam -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 13:32:16)

Mene pa heca ta menstruacija.. Ze 2 leti tocno na 28, sedaj ko bi pa mogla zacet z injekcijami pa kr ne pride :\ mam ze dva dni vlozek za brezveze in totalen obcutek, da se bo vlilo... Nekaj me zanima. Ali veste, ce je mozno, da gre po ampule moja mami, ker mava oba sluzbo in ne bi rada za teh 5 minut dela bolnisko vzela. Srecno spikanje ti zelim :)

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 13:52:52)

No, moja ima še ene 5-6 dni časa, preden začne zamujat, upam da ne bo... :)

Glede ampul pa ne vem če lahko to dvigne kdo drug, mislim, da moraš kar osebno priti po njih. Meni so rekli, da za vse kar rabim, s sabo prinesem tisti list, ki sem ga dobila (o špikanju). Ampak mislim, da vseeno hočejo kakšen dokument ali zdravstveno preden ti dajo hormone. Lahko pa pokličeš in vprašaš kako je s tem.

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 14:11:00)

Anjam mogoče je pa sploh ne bo [sm=bravo.gif] hihihi Ja jaz sem kar presenečena, da je že prišla. Pričakovala sem jo naslednji vikend ampak je točno na 30 dan prišla (zadnja je bila 24.10.) Včeraj sem imela malo izcedka, danes je pa že ornk :) tako, da jutri grem po inkecije in se začnem špikati. Očitno bom imela potem v nedeljo prvi ultrazvok. Meni je sestra rekla, da lahko pride moj po inekcije, če sama ne bom uspela priti. Mislim, da je čisto ok če bi prej poklicala in jim povedala, da pride tvoja mami. Po moje en bo nobenega problema. Vam javim kakšen občutek bo po špikanju. Upam, da ne bo kaj hudega, da bom lahko še normalno šla v službo. sem bolj občutljiva na te hormone :)

anjam -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 14:12:11)

Meni je nazadnje rekla, da lahko pride fant.. Tko da je pol skor isto ali on prinese moje papirje za ampule ali pa moja mati. No, ko bo prisla koncno menstruacija, bom poklicala pa vprasala. Upam, da kmalu, ker sem ze vsa nervozna

anjam -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 14:15:24)

Ni85, tudi jaz bi morala imeti v nedeljonprvi uz.. Upam, da pride danes pa se mogoce v nedeljo zjutraj srecamo :) srecno z injekcijami, dobro, da jih imamo samo 5 dni [sm=smiley36.gif]

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 15:01:07)

Ja bi blo super, da bi ble skupaj na ultrazvoku, bi hitreje minilo :D Čeprav meni se še ni čist ulila ampak imam ponavadi kak dan prej močn izcedek in so rekli da moram to smatrat kot prvi dan. Mislim pa, da se mi bo jutri ulila :) Upam, da nebom kaj zafrknila :)

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 15:23:22)

Tudi jaz bi z vama rada na UZ hodila, ampak se mi zdi, da je tam v čakalnici vedno dovolj punc za pogovarjanje in podporo... mi jih je bilo zadnjič prav fajn poslušat, ko sva z mojim čakala na sprejem. :)

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 15:42:57)

Ja res je ja. Upam, da ne bo treba predolgo čakati na vrsto. In ponavadi ti podaljšajo špikanje tako, da bi trajalo dlje kot pa pet dni. Jaz sem rekla v službi, da ta teden in drugi teden še delam potem imam pa bolniško. Upam, da me te inekcije ne bodo preveč "zmatrale" sem že po naravi bolj raztresena :D [sm=smiley36.gif]

snika -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 20:20:03)

Punce...upam res upam da me kera spravi v boljšo voljo.
Kot veste sem imela histeroskopijo in laparoskopijo in dobiš odpustnico in piše kaj vse so naredili kakšni so rodni organi itd...
Ker teh strokovnih izrazov ne poznam sem na drugem forumi kjer odgovarja Dr. Puštenjak vprašala kakšni so moji izvidi. Saj je zdravnik rekel da je vse vredu in lahko načrtujeva družino po menstruaciji. Sedaj pa me je vse čisto sesulo saj je doktor na forumu rekel, da glede na podatke kateri so pomankljivi sta oba jajcevoda zamašena. Piše le modrilo ne prehaja čez tube. Jaz po kmečki logiki sem to sklepala da so jajcevodi celi oz niso počeni in je vse prehodno. A očitno temu ni tako...naj bi bila zamašena!!!!! Zakaj za boga mi tega ni nihče v lj povedal in zakaj tega niso rešili če so me imeli na mizi, pod nožem v narkozi??...Zraven pa mi rečejo da naj normalno [sm=sloncek.gif] naprj in pričakujem da bom zanosila...to je že res psihična vojna in nevem več kaj naj storim!

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 20:57:58)

snika - meni lahko za zasebno napišeš točno kaj ti piše v izvidih, pa ti lahko povem (sem iz te stroke). Je pa drugače bratova punca imela dve laparo/histeroskopiji, jaz pa samo histero. :)

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (24.11.2014 21:27:44)

Sinka to je pa res cudno. Ce bi blo kaj narobe bi ti ziher povedali, jaz sem imela histero in laparo, pa tudi zabite jajcevode in so mi to uredili pri laparo. Mislim da je ta drugi zdravnik kaj narobe prebral. Tezko verjamem da ti po laparoskopiji nebi povedali po resnici oz ti kaj prikrivali. Ce te kaj zanima kar poklici tja v bolnico oz pojdi do zdravnika ki te je operiru in naj ti se enkrat razlozi. Ce imas zabite jajcevode ti nebi rekli da lahko kar delas na bebiki. Mogoce si mela zabite in so jih prepihali. Ne se sekirat daj najprej preveri ker ce so te imeli ze na mizi bi tudi to uredili. Javi kaj bos uredila drzim pesti pa ce kaj rabis povej lahko se jaz moj izvid laparoskopije poiscem in ti prepisem kaj so mi napisali.

snika -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 9:47:39)

Sem se odločila da bom po 1 ciklusu začela delati na [sm=duda.gif]. In kot so rekli če po 3 nebo uspeha se bom prijavila tja. Če bom zanosila pa se bom takoj prijavila h G in rekla za možnost zamašenih jajcevodov in izven maternične nosečnosti da me bodo opazovali...Drugega mi itak ne preostane kot da čakam, tudi meni je smiselno, da so napako odpravili če so jo že zaznali, saj naj bi zamašene jajcevode odstranili ravno z laparosopijo...bomo videli držite pesti =)

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 9:53:07)

tako je ja! Ti samo bodi optimistična in razmišljaj pozitivno in bo. Vedno je najbolj po naravni poti tako, da lepo se sprosti in uživaj :) Držim pesti!!!!!

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 12:40:52)

snika - sem ti odpisala na zs. :) Drugače pa tako kot pravi ni85, ti oz. vidva kar probavajta in upajmo, da hitro rata, brez kakršnih koli težav. :)

ni85 - ti si danes začela s špikanjem?

ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 13:43:08)

ja jaz se danes začnem špikat :D sem šla že iskati ampulo zvečer pa akcija :) v nedeljo mam ultrazvok. Kar ne morem verjeti, da se res dogaja :D tok let čakanja zdaj se je pa končno začelo odvijati. upam da nama bo uspelo :) in seveda vsem vam tudi :) Kako pa tebi kaj kaže? Anjam si jo ti že dobila?

Maja1990 -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 13:45:11)

Super, super... seveda vama bo ratalo!!! :)

Pri meni zaenkrat vse ok kaže... danes malenkost čutim maternico, prsi še ne bolijo konkretno, tako da imam še kar nekaj dni časa. Upam, da bo tam do 29., 30. prišla. :)

anjam -> RE: dr. Sašo Drobnič (25.11.2014 13:48:26)

Se kar nic.. Ne vem kaj je to, vsa sem ze zivcna. Ze od petka me zvija tako kot vedno kaksen dan pred menstruacijo. In se kar nic. Zgleda, da je to stres, ker se ful bojim punkcije in vsega tega... Imam pa ves cas obcutek kot da bo ravnokar priteklo. Hodim v sluzbi vsake 5 minut na stranisce.
Ni85, super, da zacnes in tudi ultrazvok na nedeljo je ravno prav :) a kaj ves, koliko se ponavadi caka?. Vem, da se mormo same dogovorit vrstni red ampak me zanima, ce bom do 9ih konec... Ze spet zarad sluzbe kalkuliram

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>