MaryKate -> RE: Avgustovke 2014 (7.1.2014 15:52:02)
|
Dgirl [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Držim bunke, da ti čimprej ponovno uspe! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Aspera - upam, da bo vse ok, kar sploh ne dvomim, probaj se čim manj sekirat (vem, lahko je bit pametn, v praksi je pa to malo težje). Vsem pa polagam na srce, da vedno ko gre karkoli narobe, se je to zgodilo zato, ker s pikico nekaj ni bilo ok. Tako da se je treba prepričat, da je zgodilo točno to, kar se je moglo, čeprav boli[sm=smiley13.gif] No jaz sem drugače tudi s prvega pregleda; jooj kako so vaši [sm=duda.gif] že veliki, pri meni je prišlo do kasnejše zanositve (ne vem zakaj me je to presenetlo, glede na to, da sem imela pred zanosivijo cikle dolge do 40 dni), zato mi je G popravla, da sem noseča polnih 7 tednov in ne polnih 8, koliko jih je preteklo od ZM. Tako da je moj trenutno [sm=duda.gif] velik 10 mm, srček pridno bije. Čeprov ne morm rečt, da sm pomirjena, sploh ko berem takele žalostne zgodbe. Po naravi sem kar panična, zato sem že veselo odštevala 4 tedne do bolj "varnih dni", zdaj pa sem spet teden zadaj...
|
|
|
|