adventni koledar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

monniq -> adventni koledar (21.11.2013 14:10:51)

Pozdravljene,

zanima me, ali je katera kje videla za kupit adventni koledar v obliki takih žepkov (nogavičk) ali škatlic s številkami, da potem sam otroku vstaviš darilo.

Prosim, ne predlagat, da ga naj naredim sama, ker res nimam talenta za kaj takega. [sm=smiley19.gif]

Če pa ga je katera pripravljena naredit in prodat - prosim, sporočite.

Hvala.

josephine27 -> RE: adventni koledar (21.11.2013 14:14:15)

Jaz sem ga kupila dve leti nazaj v Hoferju. Imeli so ga tudi lani v tem času. Letos pa ga za enkrat še nisem opazila nikjer tako, da ne znam pomagat.

asyka -> RE: adventni koledar (21.11.2013 14:21:00)

Poglej kakšen Ted ali pa Kik. Tam so jih ponavadi imeli.

Je pa zelo preprosta ideja, če slučajno nikjer ne najdeš. Kupiš 24 mošnjičkov (trgovine z ustvarjalnim materialom jih prodajajo od 30 centov dalje) in potem te z lesenimi ščipalkami pripneš na vrvico. Gor pa nalepiš naprintane številke (mogoče še bolje s klamficami pripete).

Druga opcija z še manjšim stroškom: 24 tulcev od wc papirja. Prebarvaš s temparami s klamficami spneš skupaj v poljubno obliko. Nabašeš notri drobnarije in zalepiš tulce spredaj s papirjem...

ustvarjajmo.si -> RE: adventni koledar (21.11.2013 15:14:40)

V Rutarju se najde kaj takega. Že pred leti sem kupila lesen tovornjak, ki je imel 24 predalčkov, v vsakega si lahko dal darilce...pa velikokrat imajo kaj takšnega.

LP

Najaa -> RE: adventni koledar (23.11.2013 14:37:08)

Tudi jaz sem ga nekaj let nazaj kupila v hoferju, v obliki snežaka s 24 žepki.

Mi je pa blizu, da sam doma narediš, ker idej je ogromno, niso zahtevne in lahko delaš skupaj z otrokom. Eno leto sem naredila mošnjičke iz ostankov blaga, iz trdega kartona pa izrezala smreko in pol nalepila mošnjičke gor.

Stran: [1]