Anonimen -> Brazgotina po CR (20.9.2005 14:02:02)
|
Ojoj, ste bile hitre. Jaz sem rodila ob 16. uri, ob 20. sem se prvič zavedla, samo toliko, da mi je mož povedal, da je fantek (kar sme že itak vedela), pa nazaj koma do zjutraj. Potem sem bila še naslednjo noč na intenzivni, šele po dveh dneh so mi, se mi zdi, vzeli ven kateter, čeprav sem imela totalno (še več kot to, izgleda) narkozo. Saj brez katetra itak niti pod razno ne bi mogla vstat in iti lulat. Enkrat vmes so me kao nekaj hotele postaviti na noge, pa sem jim skoraj skupaj padla in so me hitro dale nazaj na posteljo ležat.
Moje okrevanje po CR je bilo zelo, zelo, zelo, zelo boleče. Po enem mesecu sem šele upala iti sama ven z otrokom, ne da bi se bala, da bom skupaj padla. Tudi patronažna je rekla, ko me je videla, da nikakor ne smem nikamor sama. V glavnem, meni ni bilo nič fino.
Brazgotino sem pa včeraj po 3 letih in pol prvič sploh temeljito pogledala, pa me čisto nič nima, da bi jo v naslednjih treh še kdaj. Saj ne da je tako grozna, ampak tako grooooooozno me skomina že sama misel nanjo.
|
|
|
|