malaMravljica -> RE: Nespresso masina (14.11.2013 20:44:11)
|
ma ves kaj. Jaz imam eno dobro masino od Saeco, melje kavo sproti in naredi res dobro kavo. Sam problem je, to masino sem fajn nastelala, pa Lavazza kavo notri in je pravi uzitek pit to kavo pol. Ampak, men pride veliko obiskov na dan v stanovanje in ker vejo, da imam dobro kavo zgleda tako, mi naredis eno kavo in naredim in pol rece, ce se eno in se eno. Men gre to ze mal na jetra, ker to nima nic skupnega s kulturo pitja kave, to je sam nacejanje, ker imam pac dobro kavo. In ce bom nabavila ta nespresso pol tega ne bo vec, ta kava je pol cist predraga. Al pa bom takim, rekla, da si sami kupijo kapsule. Je pa par takih primerkov cez dvorisce v firmi pri nas. Kg kave v zrnju me pride 13,5 eur, te kapsule so pa drazj spas kolikor vem. Sem pa ze pila veckrat ta espreso iz te Nespresso masine. Ni slaba kava, sam meni je mal slabsa kot je moj espreso doma. Bomo videli. Sedaj sem zacela v mojo masino kupljeno vodo notri dajat, ker nasa voda ima tolk apnenca, nenormalno. In jaz sem masino tolkrat cistila, pa je na servisu rekel, da je bila zabasana s kamnom. se vedno bi rajsi mojo obdrazaa, ce se mi pokvari bom pa to kupila. Ta b bila rs simpaicna tudi za na vikend nest.
|
|
|
|