Zanima me (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

pinko palinko -> Zanima me (14.11.2013 11:14:03)

Nekaj me zanima..kako bi bilo to da bi fant punci vtaknil penisa zvecer noter in zjutraj ga potegnil ven? Al bi bilo to sploh izvedljivo in ali bi bilo bolece za punco ali ne?? :)

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:28:44)

za fanta bi bilo boleče, ker bi spoznal, da to ni izvedljivo

pinko palinko -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:38:02)

Zakaj nebi bilo izvedljivo?? Rad bi poskusil ampak pac ja no..res me zanima. Lahko prosim obrazlozitev??

Barby. -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:42:28)

pinko palinko -> učitno še nisi dovol star/stara da bi sploh lahko probala, kr če bi bla bi vrjetno takšne stvari že vedla/vedo ! ne napadam, samo moje mnenje, kr se mi takšne izjave tu gor zdijo res "MIMO" .
lep dan [sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:49:43)

IZVIRNO SPOROČILO: pinko palinko

Zakaj nebi bilo izvedljivo?? Rad bi poskusil ampak pac ja no..res me zanima. Lahko prosim obrazlozitev??

Ni izvedljivo, da mlahavi penišček ostane v luknji. Pade sam ven. Nobena nima znotraj rokic, da ga drži pri sebi celo noč. Od večera pa do jutra pa tudi ne more stati pokonci. Probaj, pa boš videl [sm=smiley1.gif]

pinko palinko -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:49:58)

Nism jst nec mickin in me pac zanima no..brez zamjre ampak res nevem zakaj nebi bilo izvedljivow

Barby. -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:52:19)

o bog, česa vse ne čuješ :) .. probaj pa boš sam vido zakaj ni izvedljivo se ti ne zdi ? mogoče pa pri tebi je [sm=smiley36.gif] kaj veš ..

petea -> RE: Zanima me (14.11.2013 11:56:47)

pinko,
a tvoja erekcija bi naj trajala celo noč? Verjetno ne bo. Posledično bo penis 'zlezel skupaj' in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

Če bi bil tak položaj boleč za punco? Glede na to, da bi slej ko prej prišlo do 'drgnjenja na suho', bi znalo biti za oba vedno manj prijetno.

A ti ležiš celo noč nepremično?
Večina ljudi tekom noči večkrat menja položaj.

Kako je spati z nekajdesetkilsko utežjo na sebi si raje sploh ne predstavljam, spreminjanje položaja spanja združenih partnerjev pa je verjetno tudi malo težko izvedljivo, sploh če partnerja rada spita v različnih položajih, npr. eden na hrbtu, drugi na boku.

Celonočno zbujanje obeh in ustrezno premeščanje pa tudi ni ravno prijetno. Enkrat za poskusit še mogoče, potem pa imaš počasi dovolj.

Tippi -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:03:54)

Nekaj me zanima..kako bi bilo to da bi fant punci vtaknil penisa zvecer noter in zjutraj ga potegnil ven? Al bi bilo to sploh izvedljivo in ali bi bilo bolece za punco ali ne?? :)

jao kakšni patroni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:05:21)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

[sm=smiley36.gif] si ziher, da je to njegov najljubši položaj? [sm=smiley36.gif]

pinko palinko -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:06:53)

Ja vem vem da ce je mlahavi lulcek da pade sam ven ampak ce imas res res velikega in da lezis na boku in se ne premikas bi stal celo noc noter? In ali bi punco bolelo oz motilo to da ga ima celo noc noter? Mogoce nebi upala zaspati zaradi tega?

pinko palinko -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:10:07)

Ja ne vem kjri je njegov najbolsi polozaj ampak fantu pomojem bi to ugajalo ali ne?

Tippi -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:10:30)

Ja vem vem da ce je mlahavi lulcek da pade sam ven ampak ce imas res res velikega in da lezis na boku in se ne premikas bi stal celo noc noter? In ali bi punco bolelo oz motilo to da ga ima celo noc noter? Mogoce nebi upala zaspati zaradi tega?

dej pinko povej kolk je to zares zares, ZARES velik! pliz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
pa še nekaj me zanima? pa zakaj ne poskusiš???? potem pa prid povedat, kako je šlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:10:33)

probaj in jo vprašaj. Smo si različne...

pinko palinko -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:16:19)

Dam primjr da ga fant ima 30cm ko vstane..torej je mera mlahavega lulcka okrog 15cm in pomojem nebi kar tako sam zdrsnil ven aa

Barby. -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:16:35)

dvomim da bi punca ležala celo noč samo na boku da bi ga (če bi ti sploh uspelo) imela "not" [sm=smiley36.gif] celo noč, tudi če je še taaaaako VLKI kot praviš, ga vrjetno v tistem mlahavem stanju sploh nebi čutila [sm=smiley36.gif] sicer pa še nikoli nisem pomisla na kaj takega tak da ti neznam pomagat [sm=zmeden.gif] ni bolše "opravit" kaj misliš, ga pospravit in lepo normalno zaspat ? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Barby. -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:18:24)

30cm .. a to o svojem govoriš al nasploh ? sem malo zmedena [sm=bravo.gif]

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:18:54)

Dam primjr da ga fant ima 30cm ko vstane..torej je mera mlahavega lulcka okrog 15cm in pomojem nebi kar tako sam zdrsnil ven aa

če že sam ne bi zdrsnil, bi ga pa ona zabrisala ven. Ni koristi od njega, naj se greje drugje [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:19:32)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

[sm=smiley36.gif] si ziher, da je to njegov najljubši položaj? [sm=smiley36.gif]

LuLu,
a tebe je tudi treba še malo podučiti ali kako? [sm=smiley2.gif]

Najljubši položaj vzburjenega penisa je med njenimi nogami, nevzburjenega pa med njegovimi ... [sm=smiley36.gif]

alda -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:21:28)

čaki čaki : a si ti mogoče črnec?
Na eni drugi temi so rekli, da naj bi imeli tako velike [sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:22:28)

ne mi dajat primera, povej mi mere za TA penis?

LuLu -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:22:37)

LuLu,

Ti kar... tu se vedno lahko kaj novega naučiš [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:23:46)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

LuLu,

Ti kar... tu se vedno lahko kaj novega naučiš [sm=smiley36.gif]

če je gratis, se še jaz fočkam za eno učno uro! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Barby. -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:23:56)

mene zanima od kje ljudem takšna všrašanja in ideje, nevem no mogoče sem pa jaz čudna [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Zanima me (14.11.2013 12:25:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Barby.

mene zanima od kje ljudem takšna všrašanja in ideje, nevem no mogoče sem pa jaz čudna [sm=smiley36.gif]

ah dej no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].... tale je softič! še veš ne kako bujno domišljijo imajo nekateri....

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>