Arel -> Ali je možnost da sem noseča? (12.11.2013 14:58:22)
|
Pozdravljene vse članice :) Sem nova in prebiram forum že nekaj cajta, tako da sem se odločla da vam pišem! Rada bi delila svoje dogajanje v zadnjih dveh mescih... Malo manj. 1 mesec in pol. Torej ... S fantom imava redne spolne odnose brez zascite, oba sva zdrava in nimava nobenih bolezni. Rekla sva si da če se zgodi, se pač zgodi [sm=smiley1.gif] nimava nič proti. Problem je v tem da nevem ali sem, ali nisem.. Zato sem se odločila to deliti z vami. Prva stvar je moja menstruacija. Je dokaj redna, da se zgodit tudi da zamuja par dni. Ampak nazadnje je zamujala kar 10 dni. Teh deset dni in še prej sem se počutila zelo čudno. Kot da ni vse tako kot je bilo prej. Moje telo se je začelo spreminjati. Lačna sem bila ves čas, vrtelo se mi je, slabo mi je bilo večkrat na dan. Imela sem več glavobolov skozi dan, napihnjena sem bila kot balon, močne krče sem imela. Nikoli nisem imela dosti problemov z PMS ampak tokrat je bilo grozno. In en dan meni kapne na misel .. Ali sem noseča?! Takoj sem padla v stres. Vsak dan sem bila živčna. Kasneje sem se umirila in začela postajati vesela da sem najvrjetneje zares noseča. Naredila sem dva testa (ClearBlue) v času zamujanja menstruacije, popoldan (morala bi zjutraj). Oba sta bila čudna. Prvih pet minut je kazalo - nato pa +. Ampak črtica vmesna pri obeh testih je bila manj vidna, bolj rahla. No pri drugem testu je bila že bolj vidna. Po desetih dneh izostanka menstruacije sem jo končno dobila (30. November).. Ampak trajala je dva dni. Bila je dokaj močna. In zdej sem spet v tej fazi ki se mi dogajajo vsi tej simptomi ki so prisotni v zgodnji nosecnosti... Samo da sem opazla pred par dnevi kapljico krvi in da imam zelo močan vaginalni izcedek. Jutri sem naročena pri ginekologinji.. Upam da bodo dobre novice [sm=nosecka.gif] Kako je bilo pri vas? Ali ste imele podobne probleme? Kaj si ve mislite o moji situaciji? Hvala za vse komentarje in odgovore [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|