nosečnost po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

mišeki -> nosečnost po porodu (11.11.2013 13:09:51)

prosim za mnenja, ali je možno? Letos avgusta sem rodila, 25.9 sem imela poporodni pregled, 2 dni kasneje sva imela z partnerjem[sm=sloncek.gif] pri katerem sem jaz mnenja da je bil malce nepazljiv(je pa bila zaščita, kondom), no skratka 9.10 sem potem dobila [sm=hudicek1.gif], ki je bila dolga skratka je bila M in ne kakšna krajša krvavitev, ker je trajala 7 dni. sedaj bi pa morala dobiti (25dni jo imam)[sm=hudicek1.gif], vednar je ni, jajčniki me ves čas špikajo, podobno kot pred M, in pa podobno kot je takrat ko si noseč
Je možno da je bila M prisotna, kljub oploditvi in da je bila močna in dolga?

ursonok -> RE: nosečnost po porodu (11.11.2013 14:34:18)

Možno je vse, odgovor glede nosečnosti ti bo dal pa nosečniški test in ne forum.

ronja -> RE: nosečnost po porodu (12.11.2013 14:07:53)

Če dojiš, je bolj možno, da se cikel še ni unesel. Redkokatera ima takoj čisto normalno m. na 28 dni. Če ne dojiš, pa je verjetno bolj možno, da sta res kaj naštimala. V vsakem primeru veliko sreče, naj se ti izteče tako kot si želiš.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.11.2013 16:34:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mišeki -> RE: nosečnost po porodu (14.11.2013 18:41:34)

naredila test, ki je pokazal da nisem niseča. [sm=hudicek1.gif] še vedno ni, sem klicala G in mi je rekla da je možno da se v času dojenja (je polno dojen) dogaja da [sm=hudicek1.gif] ni redna. Ni mi pa jasno zakaj mi načase pritisk tako pade in se mi vrti[sm=zmeden.gif]
aja delala sem clearblue test za katerega mislim da je dokaj zanesljiv

tashq -> RE: nosečnost po porodu (15.11.2013 9:44:51)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
poznam mamico, ki imam 10,5m razlike med punckama [sm=smiley1.gif]

enako, samo da sta punčka in fantek.[sm=smiley1.gif]

tashq -> RE: nosečnost po porodu (15.11.2013 9:47:12)

IZVIRNO SPOROČILO: mišeki

naredila test, ki je pokazal da nisem niseča. [sm=hudicek1.gif] še vedno ni, sem klicala G in mi je rekla da je možno da se v času dojenja (je polno dojen) dogaja da [sm=hudicek1.gif] ni redna. Ni mi pa jasno zakaj mi načase pritisk tako pade in se mi vrti[sm=zmeden.gif]
aja delala sem clearblue test za katerega mislim da je dokaj zanesljiv

G ima prav:M verjetno še ni redna. probleme s pritiskom imaš pa lahko zaradi tisoč in ene stvari, ne zaradi N. če se ti bo omotičnost pojavljala, pokliči svojega zdravnika.

Stran: [1]