SpelaS. -> RE: jane slalom pro ali peg perego gt3? (5.3.2014 14:07:56)
|
Že skoraj eno leto uporabljamo JANE SLALOM PRO. Vozimo se res veliko, zato lahko precej povem o njem. Minusi: - globoka košara je zelo vroča. Naš dojenček se je v njej vozil poleti in je bil velikokrat precej prepoten, za v športni del pa še premajhen. - Uporabljala sem tako veliko košaro (Capazzo oz. pri novejših modelih Transporter) kot tudi tisto, ki se spremeni v sedež (Matrix). Matrix je dobra za prehod med košaro in športnim delom, ko je dojenček že precej firbčen in iz globoke košare nikamor ne vidi, sedi pa še ne samostojno. Ampak je pa Matrix zelo majhna, zato zna biti dojenčku, ki se v njej vozi v hladnejšem delu leta in je bolj oblečen, že premajhna preden samostojno sedi. - Športni del se pri Slalom pro ne obrne v obe smeri (ampak tudi pri GT3 se ne). Včasih bi to prišlo prav, da otroka obrneš stran od sonca. - Sedež res ne gre pod kot 90, material je precej drseč, tako da sem imela občutek, da otrok ves čas nekam leze - tudi če je bil pripet, saj je del paskov, ki gre med nogicami, prišit zelo naprej, in otroka ne stisne lepo (to je zame največji minus tega vozička) PLUSI - velika kolesa (ima jih tudi GT3) - super enostavno zlaganje in pripenjanje/odpenjanje košare/lupinice na ogrodje (res gre vse samo na klik klik), pri PP se mi zdi vse skupaj malo bolj zapleteno. Mogoče je to samo moč navade. - lahek in vodljiv, tudi z eno roko - lažje vozim Jane z eno roko kot pa voziček "marelo"! - hitro in enostavno odstranjevanje zadnjih koles - nakupovalna košara je dovolj velika - živim v bloku, več kot ene vrečke in otroka ne morem nest do stanovanja. Po večjih nakupih ne grem sama z otrokom in vozičkom - originalna zimska vreča je zelo zelo zelo topla in zame ena boljših investicij:) - imam tudi neoriginalen senčnik in se čisto lepo namesti na okvir. Ko sem kupovala voziček mi je bil všeč tudi GT3, pa sem potem iz druge roke od znancev kupila Jane. Ni mi žal. Ko na cesti srečam GT3 se mi zdi glomazen in težak. LP
|
|
|
|