Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 10:54:22
|
|
|
|
Katy78
|
Izgleda da je naš 18-mesečnik fasal glivice na ritki. Začelo se je z rdečino, ki se je ni dalo odpraviti z Bepanthenom Praško pasto in podobnim, naslednji dan je izgledalo kot rdeče pikice (kot pri starejšemu sinu, ko je imel 1x glivice) zato sem ga namazala s Canestenom. Izgledalo je, da je bilo že po prvem nanosu malo boljše vendar je en del, ca 1x1cm, postal kot živa rana in se rosi. Ga tudi peče/boli, ker jamra in kaže na rito. Včeraj sem mu na tanko namazal kar z Advantanom, ki ga imam zase - in je danes seveda ful boljše. Zdaj pa ne vem, mi ve katera povedat, naj sploh mažem s Canestenom dokler izgleda kot rana? Ali naj najprej pozdravimo ranico in potem nadaljujem s canestenom? Saj če po dnevu, dveh ne bo opaznega izboljšanja, bova šla k P.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 6.11.2013 10:59:47 >
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 10:56:51
|
|
|
|
aprilčica07
|
Naša pupa je imela tudi take težave. Sem sama provala pozdravit z vsem kar si ti naštela. Pa se ni izšlo. Sva šli k P in nama je dala recept. So v lekarni zamešali kremo in je blo takoj občutno bolše.
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 11:58:38
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Moje izkušenje... tisoč kremic, pa pomaga samo Bebival iz lekarne. Zadnjič sem dodala še pikico Canestena in je bilo čez noč skoraj čisto vredu. Priporočam! Se pa mora koža- ranica po čiščenju čisto posušiti, lahko tudi s fenom, pa zelo pogosto previjaj, če je možno, naj bo vmes tudi brez pleničke, da je ritka na suhem.
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 12:40:20
|
|
|
|
Penny
|
S Canestenom lahko namažeš do 3x na dan, pri nas je pomagal v enem dnevu. Poskusi mu še fenat ritko ob vsaki menjavi pleničke, da ga res suhega zaviješ.
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 6.11.2013 13:40:30
|
|
|
|
Katy78
|
Ja, saj rito dobro posušimo, še tastarejši pride zraven in mu piha na rito ker se mu bratec smili. Bebival - bom poizkusila še to. Zdaj sem v službi, bom videla, kako bo z rito popoldne ko pridem domov. Drugače je pa starejšemu sinu Canesten takoj pomagal in se mu ni naredila nobena ranica, tamali je pa res bogi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2013 8:36:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 7.11.2013 8:50:33
|
|
|
|
LuLu
|
tudi ribja mast lahko pomaga
|
|
|
|
RE: rdeča rita - glivice, kako pomagat? 8.11.2013 9:23:32
|
|
|
|
Flavia_
|
Tudi nam je vedno pomagal Canesten
|
| Stran: [1] |
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!