SU -> RE: razlike v dolgoletnih vezah (2.11.2013 6:27:39)
|
Mislim, da se je vredno pogovorit o določenih rečeh. Zaradi malenkosti res ni logično, da greš, posebej, če imata otročka... res malce premisli o "plusih in minusih"... posebej, če so minusi npr. sedenje pred računalnikom ipd. Ti se malce spremeni. Pa začni sama z otročkom okrog hodit, na sprehode, po obiskih ipd. Mogoče ga bo pa kaj premaknilo, ko bo videl, da ti to sama lahko štimaš in se zabavata z otročkom... pa bo mogoče začel drugače gledat na to... Tudi mene motijo določene reči, ki jih prej ni bilo oz. jih verjetno nekaj nisem opazila... Ampak so malenkosti, ko malce razmislim o tem. Bolj hudo je, ker sva obtičala v neki "črni luknji" in ne znava ven. Menim, da si ne vzameva dovolj časa zase. Vse počnemo skupaj, cela družinca in potem zmanjka "naju". Pa mislim, da bi oba rada naredila nekaj v to smer pa se kar ne znava premaknit s te točke. Jaz mu rečem, napišem doooolge mejle, pisma..., ker mislim, da bo on kaj naredil v drugo smer pa nič. In zdaj oba čakava, kdo bo kaj naredil... ampak vem, to ni "konstruktivno reševanje problemov"... Tako, da... ni lahko... tudi meni manjkajo nasveti... AMpak očitno je kar potrebno vzeti tisti čas zase pa tudi, če 2krat letno... bolje kot nič. Upam, da predelaš pri sebi, kaj so tiste reči, za katere se splača sekirat in jezit in kaj lahko spregledaš... če ti je res nevzdržno pa je res neumno, da trpiš... Samo resnično dobro pretehtaj "za in proti". Pa srečno.
|
|
|
|