patrino -> RE: HPV cepljenje (17.11.2013 20:27:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Matejka, veš za marsikaj so me že tule gor označili, pa sem komaj dobro prišla, vendar za množičen pobeg iz tega famoznega foruma zagotovo nisem kriva jaz.. saj tega nihče nikoli ni trdil. to ti zdaj to omenjaš. [sm=jezicek.gif] Ko sem pred časom pobrskala malo nazaj, ker ste to že stokrat omenile, sem nekako prišla do ugotovitve, da ste ravno tiste, ki vam grem jaz najbolj v nos najbolj špehaste po glavi. Potem pa se vprašajte, če je dober občutek, da folk raje spoka, kot pa bere vas in vaše "prijazne" komentarje. ja, bingo - ti si nas obtoževala tega, ne me tebe. [sm=smiley4.gif] in če si že brskala nazaj in naprej, bi lahko zraven ugotovila, da se samo pri tebi naš "špehec" pojavlja. z drugimi se vse prijazno zmenimo (lukkec izvzet pri meni) [sm=smiley36.gif] saj veš, s takim RRugljem kot si ti, se ne da lepo menit, ker mu je tehnika taka, da treba udrihat, da kaj dojamemo [sm=smiley2.gif] p.s. če te zanima zakaj je folk odšel, lahko vprašaš recimo kalbota - on je tukaj že toliko časa da ve vse o tem. vem pa, da ne bo nsa kot vzroka omenjal. no, kar pobaraj ga, ne zdej bit pametna in sebi verjet - verjemi enemu, ki je tam bil, ko se je zgodilo. Matejka, ne mislim se zagovarjati, ker ne čutim nobene potrebe- gre se pa v bistvu tudi za to, da sem kot precej sveža uporabnica pobrskala po temah nazaj, ker me je odnos določenih ljudi tule gor res neprijetno presenetil. In ko sem prebrala nekaj starih tem, sem pač opazila , da ti, pa Lulu, pa še par določenih deklet nima samo probleme z mano, temveč so bile že včasih sila " prijazne" do določenih. Zase ne morem reči, da se tule gor posebej trudim biti tolerantna in prijazna, ker pač ne čutim posebne potrebe po tem. In seveda vzamem takšne in drugačne reakcije tudi v zakup. Gre pa se zato, da ve tastare, pa ves čas dramatizirate kako ste prijazne, pa se da tule gor fino prebrati, da ste se že na predpotopnih temah grdo nosile do nekaterih. Podobno izživljanje kot ga trenutno prenaša Lukka, ste brusile že na ostalih. Pa jim je bilo očitno dosti, pa so spokali. To je pač moje predvidevanje, ki na stare teme čisto sede. In tega sem vas prav zaradi tega obtožila, ker se rade svetniško kitite.Kako je pa s Kalbotom? Hja iz komentarjev ven lahko vidim, da mu ti tudi nisi preveč pri srcu. Kdo ve zakaj?Definitivno ga pa lahko ob priliki sunem, če kaj ve, zakaj je toliko uporabnic uzela magla. Zagotovo ne od luštnega.
|
|
|
|