|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HPV cepljenje
4.11.2013 22:20:57   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: elia

No, meni je pa naš družinski prijatelj, ki je tudi ginekolog (pa ne nek mladič) to cepljenje odsvetoval. Sicer se več ne spomnim zakaj, je že ful časa od tega.

Je pa na nas starših, da se odločimo za svoje otroke.

Jaz sem sina npr. dala cepit samo tista obvezna cepljenja, ni bil cepljen ne za rotavirus, ne klopni meningitis ne nič. Pa je pri 1 letu prebolel rotavirus (v dosti bolj blagi obliki kot njegovi cepljeni vrstniki, s katerimi so ga skupaj staknili), tudi sama sem ga imela že 3x. Pa mi ni žal, da sem se tako odločila glede cepljenj. Moje mnenje je, da je to samo eno nepotrebno vnašanje strupov v telo. Jih tako že drugače dovolj pojemo user posted image


Veš, jaz kolebam med cepljenjem proti klopnemu menengitisu....ali da, ali ne.......ne je zato, ker je ena sorodnica dobila kot dojenček menengitis kot posledico cepljenja (sicer že pred desetletji), ki ji je pustil precej hude posledice......da pa je zato, ker ga je pred nekaj meseci fasala tašča (in sploh ni imela klopa, pila pa je mleko iz mlekomata, neprekuhano)......sicer se je dobro pobrala (ker je prve mesece skoraj dobesedno ležala in gledala v strop), vendar je okrevanje trajalo več kot pol leta....pa še zdaj se mora izogibati sonca in vročine ter daljšega gledanja televizije......

Zdaj, za take bolezni ko so rota virus, tudi gripa (ki ni nevarna, če nisi ravno neki kronični bolnik) se meni ne zdijo tako pomembne, da bi bilo potrebno cepljenje....

So pa bolezni (kot recimo tiste, ki spadajo v program obveznega cepljenja in klopni menengitis), ki pa niso tako nedolžne......in tam naj bi prevladal da.....

Tudi glede HPV cepljenja se še odločam, kaj bi bilo boljše....da ali ne......

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: HPV cepljenje
5.11.2013 0:25:10   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: elia
Jaz sem sina npr. dala cepit samo tista obvezna cepljenja, ni bil cepljen ne za rotavirus, ne klopni meningitis ne nič............ Moje mnenje je, da je to samo eno nepotrebno vnašanje strupov v telo. Jih tako že drugače dovolj pojemo user posted image


Ce zivis na vasi ali je otrok veliko v naravi, na "kriticnih" podrocjih, je cepljenje proti klopnemu menigitisu se kako smiselno.

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 5.11.2013 0:26:02 >


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: HPV cepljenje
16.11.2013 19:54:45   
suzy.a
Mi smo našo cepili, pa je po drugi dozi ,po 5 tednih kar naenkrat tako zbolela ,da so ji po vsih pregledih ,ko so bili izvidi bp., kar dali diagnozo Fibromialgija, ki pa je neozdravljiva.Seveda tega ,da je to od cepiva ne moremo dokazati,vendar jo pa tudi nočejo cepit še tretjo dozo(kar bi niti ne dovolili),s čimer vse povedo.Sem že večkrat pisala:http://med.over.net/forum5/read.php?105,8247204,ali :http://med.over.net/forum5/read.php?151,8359050,8362053#msg-8362053. Tukaj pa pišejo starši o posledicah::http://www.vaccineinjury.info/vaccine-damage-reports-2010.html.To je naša zgodba,takih je veliko,saj stranskih učinkov zdravniki ne upisujejo v register.Mi smo prijavili sami,saj nam osebna zdr.noče vpisat nitiv njen karton, pa ni še v registru.
Suzana

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
16.11.2013 20:27:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy.a)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 0:44:33   
mateyka
http://www.youtube.com/watch?v=VafPapn-KuE
priporočam


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 8:52:39   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

http://www.youtube.com/watch?v=VafPapn-KuE
priporočam




Tale prispevek je zanimiv, sicer, če priznam nisem izvedela nič novega, vendar roko na srce- tudi zelo star. Ne želim reči, da človek ne ve, kaj govori, hočem reči, da je od njegovega razmišljanja in pogovora minilo že 6 let. Po eni strani za nekatere malo, po drugi strani, -sploh za tiste, ki vedo, da medicinske raziskave potekajo ves čas,- dovolj dolgo, da so marsikatero zadevo, ki se je dr. Likarju takrat zdela še vprašljiva, prezgodnja za sprejemanje sklepov, verjetno že dognali, razrešili.
Sama sem si že pred časom prebrala tole zadevo- tudi ni najnovejša, vendar vseeno "stara" le eno leto in tudi tu stoji za njo dober strokovnjak na tem področju.


http://www.viva.si/Intervju/8812/Nobelovec-prof-Harald-zur-Hausen-o-cepljenju-proti-HPV




Naši konkrento proti HPV NE bom dala cepit, ker:

- je cepivo novo, še ni dobro testirano in preizkušeno

Cepivo niti ni več novo in kolikor sem nekako uspela do sedaj zbrati informacij, ni nič manj raziskano kot druga cepiva, s katerimi smo do sedaj " veselo zastrupljali " še ne eno mesečne dojenčke.
- ker obstajajo zanesljivi in enostavno izvedljivi testi, s katerimi se bolezen odkrije že v zgodnjih fazah.
Seveda obstajajo, samo navadna smrtnica do njih pride redkokdaj- tisti rutinski odvzemi brisa so velikokrat krepko premalo, saj se lahko v tem času pri ženski v telesu zgodi svega i svašta. Na pogostejše samoplačniške preglede pa jih hodi - po mojih izkušnjah- zelo malo, saj so draga in tudi- roko na srce- ženske si zase in za svoje " medicinsko servisiranje" vzamemo daleč premalo časa.Vsaj jaz.

- ker obstajajo zanesljive in rutinske metode odstranjevanja (pred)rakavih celic
Nič posebej drugačne, kot mnogo let nazaj. Operacija takšna in drugačna, odvisna od "prizadetosti" tkiva. Še vedno dosti žensk sredi rodne dobe oz. sredi 20- tih ostaja brez maternice oz. brez možnosti zanositve prav zaradi posledic te bolezni.
- ker se okužbo s HPV lahko v dobršni meri prepreči ob zdravi spolnosti, s tem mislim na kondome in stalno partnerstvo, če pa do okužbe že pride, samo v nekaj procentih iz te okužbe nastane rak in tu se vračam na točko 2.
To je najbolj hecno po svoje. V glavah imamo še vedno okužbe kot so HIV in druge splone bolezni, ki se jih lahko "losamo" oz. se pred njimi zaščitimo z uporabo gumice. Okužba s HPV žal ni ena izmed njih. In še o varni spolonosti...Če bo tvoja dečva srečala svojega princa iz sanj in seksala le z njim za vedno, to še ne pomeni, da je prej živel v jajcu. Dovolj je , da je bil spolno aktiven samo z eno partnerico, ki je imela srečo, da je bila okužena. Enako velja tudi za deklico. Saj ni treba biti do daske promiskuiteten, da zadevo snameš. Do poroke in s tem do prvih spolnih odnosov jih pa tako malo čaka, da je to že prava redkost. Še posebej pa je redkost, da se v današnjih časih v odrasli dobi najdeta dva, ki tega še nista nikoli in z nikomer počela.

Za cepljenje bi se verjetno odločila, če ne bi bilo tako dobrih že obstoječih testiranj.
O teh testiranjih in o pogostostih le teh sem že napisala zgoraj...


Ne želim propagirati cepljenja, saj sem daleč od strokovnjaka na področju medicine in farmacije. Sem pa mati, ki se bom skupaj s partnerjem morala čez čas odločiti ali bi dala cepiti našo deklico ali ne. Sestavek, ki ga je nalepila Matejka me ni nič bolj prepričal , kot tisti, ki sem ga našla sama. Zaradi njegove " starosti" še manj, če sem poštena.
Tako, da sem še vedno obrnjena bolj k temu, da se bomo cepili.
Odgovori, s katerimi se je " potolažila" Anica, ki se je odločila proti, so zame neustrezni. Nekako se mi zdi, da ob dandanašnjih doseženih raziskavah na tem področju, ne morem tako razmišljati. Nekako imam občutek, dato ne bo moglo biti opravičilo za mojo vest in za najino hči, če nama bo čez nekaj let očitala, zakaj je nisva dala cepiti.
Čakam še na kaj tehtnejšega.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 12:16:50   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: patrino
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
http://www.youtube.com/watch?v=VafPapn-KuE
priporočam


Tale prispevek je zanimiv, sicer, če priznam nisem izvedela nič novega, vendar roko na srce- tudi zelo star. Ne želim reči, da človek ne ve, kaj govori, hočem reči, da je od njegovega razmišljanja in pogovora minilo že 6 let.


priporočam ga iz drugih razlogov kot se tebi zdi. ne zaradi omembe HPV, ampak zaradi boljšega razumevanja celpljenja na splošno, ker se mi zdijo njegova videnja, kot eksperta na tem področju, tudi zelo človeška in realna. v tem širšem smislu je to zame zelo fajn intervju, ki ga priporočam.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.11.2013 12:17:06 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 12:38:54   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: enea

Ker vas tukaj največ prebere forum, bom vprašanje kar tu napisala,.. gre se namreč za,...
Moja punca hodi v 6 raz. OŠ,.. in smo dobili vabilo za sistematski pregled, kjer naj bi bila cepljena za HPV,.. ( ni obvezno). Mene sedaj zanima kaj ste tiste, ki ste to že dale skozi, se pravi imate punce v 7,8,.... razredu, naredile, ste cepile svoje punce ali ne,..
hočem + in -, pa mogoče je pri kateri bila reakcija, kaj se lahko zgodi,.. z mojim sva se o tem že pogovarjala pa ne veva kaj narediti,.. sis. preg. ima 9.12. tako da je odločitev še dolga,.... ali pa ne...
hvala vam za odgovore,..


Mi se nismo odločili za cepljenje. na temo cepljenja sem prebrala kar nekaj stvari in na začetku sem bila, lahko rečem apriori ZA cepivo. katerokoli, ne le za omenjeno. potem sem začela bolj spremljati te zadeve in se vedno bolj nagibam k  PROTI. kateremukoli. ker pa sem še vedno ''prpa'', če lahko tako rečem, ostajam nekje na polovici s svojim mnenjem. DA obveznemu cepljenju, PROTI vsem ostalim cepivom, razen če bi zdravstveno stanje otroka NUJNO zahtevalo cepljenje, torej da bi bilo na nek način ogroženo življenje otroka, če se npr. ne bo cepil proti noricam, lahko še huje zboli. ampak, kolikor zastopim, govorimo o zdravih otrocih.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 17.11.2013 12:39:41 >

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
17.11.2013 13:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 14:28:17   
patrino
A sem te kje prepričevala, kako se odloči al kaj, ne štekam?

Zame so razlogi proti cepljenju dovolj tehtni, če zate niso, tudi prav. Odloči se ti po svoje, jaz se bom pa po svoje in je to to.

Pa AnKica sem, ne Anica.

user posted image Ali sem jaz tebe kje prepričevala??
Sem le podajala svoje mnenje, kar mislim, da sem čisto dobro razložila, sploh v zadnjem delu posta. Niti pod razno nisem rekla, da se moraš ti odločiti po moje, jaz pa po tvojeuser posted image Opravičujemo se za zgornjo "Anico"- pač tiskarski škrat.
Ker pa si tako brez veze zijalasto užaljena, ti pa zanalašč želim :lep umirjen dan Aniiicaaa user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 14:32:17   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
http://www.youtube.com/watch?v=VafPapn-KuE
priporočam


Tale prispevek je zanimiv, sicer, če priznam nisem izvedela nič novega, vendar roko na srce- tudi zelo star. Ne želim reči, da človek ne ve, kaj govori, hočem reči, da je od njegovega razmišljanja in pogovora minilo že 6 let.


priporočam ga iz drugih razlogov kot se tebi zdi. ne zaradi omembe HPV, ampak zaradi boljšega razumevanja celpljenja na splošno, ker se mi zdijo njegova videnja, kot eksperta na tem področju, tudi zelo človeška in realna. v tem širšem smislu je to zame zelo fajn intervju, ki ga priporočam.


Ja to je pa res.Dotaknil se je ostalih zadev, ki jih ponavadi ne slišiš iz ust strokovnjakov, čeprav jih najverjetneje tudi sumijo, vedo. S tem predvsem mislim tudi na avtizem.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 14:42:31   
patrino
DA obveznemu cepljenju, PROTI vsem ostalim cepivom, razen če bi zdravstveno stanje otroka NUJNO zahtevalo cepljenje, torej da bi bilo na nek način ogroženo življenje otroka, če se npr. ne bo cepil proti noricam, lahko še huje zboli. ampak, kolikor zastopim, govorimo o zdravih otrocih.

Prvi del posta mi je bil še nekako smiseln in se z njim tudi sama strinjam, tole je pa kar nekajuser posted image Vsa cepiva so v bistvu namenjena temu, da človek ne zboli za določeno boleznijo (oz. da ga določena bolezen ne prizadene v tako hudi obliki, kot bi ga lahko, če ne bi bil cepljen), ki bi ogrožala njegovo zdravje. In vedno- res vedno se govori o cepljenju zdravih otrok. Nikoli se ne cepi bolnih otrok. Vsa cepljenja imajo smisel v tem, da se skuša preprečiti neko bolezensko stanje v prihodnosti in ne s cepivom zdraviti trenutno bolezenuser posted image .In tudi vsa cepljenja, ki spadajo pod obvezno cepljenje ( čeprav jih določeni tudi ne izvajajo), potekajo z istim namenom, kot samoplačniška oz. kot le priporočljiva.
Enako kot za cepljenje proti HPV, je treba dati tudi obvezno cepljenje na tehtnico z vsemi njegovimi dobrimi in slabimi stranmi. In to na isto tehtnico, saj se odloča o isti stvari- o zdravje naših otrok v prihodnosti.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
17.11.2013 15:22:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 15:31:24   
patrino
Mislim, da je tudi o naslovniku podanih dovolj informacij, vendar jih je treba znat razumeti user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 15:34:03   
Neala
Jaz pa ne bom govorila o za ali proti cepljenju, ampak bi samo izpostavila še eno bolezen oz. rak, ki ga povzroča HPV virus. In to so raki v ustni votlini (sem sodijo rak kjerkoli na jeziku, na mandljih, glasilkah, na čeljusti, notranji strani lic, žrelu, mehkem nebu, grlu...). Zato, ko oseba zboli za tovrstnim rakom, testirajo hkrati tudi HPV in se potem lahko dokaže, ali je le-ta bil vzrok za bolezen.
Ne govorim na pamet, saj je za tovrstnim rakom (baze jezika) zbolel moj oče.

Rak ima še vedno slabo preživetje, ker kljub taki lokaciji, ki bi bila zdravnikom in zobozdravnikom zlahka vidna, ga ne prepoznajo oz. odkrijejo dokaj pozno.

Za te rake je včasih veljalo, da zbolevajo predvsem tisti, ki imajo alkoholno preteklost ali so bili kadilci, vendar se dan danes trend obrača in je že polovica obolelih pozitivnih za HPV.

Torej HPV resnično ni tako nedolžen! Plus tega, da je zdravljenje za raki v ustni votlini izredno naporno in nikomur ne bi privoščila doživeti operacije oz. obsevanj in kemoterapij, ki so na področju ust in grla. Moj oče je zaenkrat bolezen premagal, ampak grozovito okrevanje po obsevanjih... boljše, da ne opisujem. Kot da bi imel gnojno angino na 30. potenco in to tri mesece!

Hotela sem samo povedati, da resnično velja razmisliti o ZA ali PROTI cepljenju ter se dobro izobraziti. Neke študije in članki vase prepričanih znanstvenikov niso vedno dovolj. Najboljše je preveriti obe strani iz preverjenih virov ter se potem odločiti.


(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 16:53:10   
mateyka
Michael Douglas je imel tudi takega raka kot Nealin oče. baje da ga je Michale Douglas dobil prek oralnega seksa. res, to sem dostikrat brala v člankih, ki so pisali o njegovem okrevanju. celo en debakl je bil, ker je s tem nenamerno namigoval, da ga je fasal od Catherine Zeta-jones (svoje žene), čeprav baje ne (ker ni bil ravno mladi menih preden jo je spoznal). takrat sem prvič slišala, da lahko obstaja povezava med oralnim seksom in rakom. presenečena..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.11.2013 17:05:56 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 16:55:38   
mika
Sporočilo, ki veliko več pove o avtorju in zelo malo o naslovniku.


user posted image
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image

kar se tiče cepljenja, sem zaenkrat enakega mnenja kot Ankica

< Sporočilo je popravil mika -- 17.11.2013 16:56:35 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:01:04   
suzy.a
Res je veliko različnih teh rakov ,ki jih povzroča Hpv ,a so naše punce cepljene le za nekaj njih ne proti vsem.Ena vrsta povzroča bradavice.Poglejte si slike pod:Človek drevo-pazite pogled ni lep!!!A kaj ti vredi ,da cepiš proti eni bolezni dobiš pa drugo za katero bo trpela celo življenje,pa ni pomoči,ni operacije ali obsevanj ,ki bi pomagale.Suzana

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:08:09   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: mika
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image


o ne mika, me smo tiste ta sitne in čudne, zaradi katerih so vsi ta kul RRjevci iz starih časov zbežali dol, a ne veš tega - je nedolgo nazaj patrino to zdeducirala user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:09:31   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy.a
Res je veliko različnih teh rakov ,ki jih povzroča Hpv ,a so naše punce cepljene le za nekaj njih ne proti vsem.


ja, to je res. cepivo je samo za 4, imaš jih pa prek 50..

(odgovor članu suzy.a)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:15:44   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mika


user posted image
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image



jaz sem jih že doživela, ampak saj... na njih me spominja, zato sem večkrat omenila eno uporabnico z več nicki... preveč bi me bilo strah, da bi bilo več takih oseb na forumu... kaj, če se vse te naenkrat pojavijo istočasno na RR? user posted image Brrr...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:22:22   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: mika
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image


o ne mika, me smo tiste ta sitne in čudne, zaradi katerih so vsi ta kul RRjevci iz starih časov zbežali dol, a ne veš tega - je nedolgo nazaj patrino to zdeducirala user posted image

aha....o.kuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:23:03   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


IZVIRNO SPOROČILO: mika


user posted image
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image



jaz sem jih že doživela, ampak saj... na njih me spominja, zato sem večkrat omenila eno uporabnico z več nicki... preveč bi me bilo strah, da bi bilo več takih oseb na forumu... kaj, če se vse te naenkrat pojavijo istočasno na RR? user posted image Brrr...


ahaghahahahshsaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej so bile pestre debate, da bi pa katera bila tako nadležna, pa se ne spomnim

< Sporočilo je popravil mika -- 17.11.2013 17:30:19 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:50:45   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: mika
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image


o ne mika, me smo tiste ta sitne in čudne, zaradi katerih so vsi ta kul RRjevci iz starih časov zbežali dol, a ne veš tega - je nedolgo nazaj patrino to zdeducirala user posted image


Matejka, veš za marsikaj so me že tule gor označili, pa sem komaj dobro prišla, vendar za množičen pobeg iz tega famoznega foruma zagotovo nisem kriva jaz, saj me takrat še ni bilo. Ko sem pred časom pobrskala malo nazaj, ker ste to že stokrat omenile, sem nekako prišla do ugotovitve, da ste ravno tiste, ki vam grem jaz najbolj v nos najbolj špehaste po glavi. Potem pa se vprašajte, če je dober občutek, da folk raje spoka, kot pa bere vas in vaše "prijazne" komentarje.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: HPV cepljenje
17.11.2013 17:51:45   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Sporočilo, ki veliko več pove o avtorju in zelo malo o naslovniku.


user posted image
v 10ih letih, odkar sem na RR, še ni bilo tako neverjetno anoying uporabniceuser posted image

kar se tiče cepljenja, sem zaenkrat enakega mnenja kot Ankica

V bistvu jaz kakšnih posebnih čustev do tebe ne gojim, ker te ne poznam preveč, saj sem 1. tule gor premalo časa, 2. si ti tukaj precej redka, pa še takrat ne poveš nič kaj posebno zanimivegauser posted image , tako da mi nisi zapela za oko- sorri. Očitno si le bolj opazovalne sorte in če priznam očitno bolje tako.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!