Toprabat- ne priporočam (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Brinčika -> Toprabat- ne priporočam (28.10.2013 21:19:26)

Ne morem si kaj da se ne bi izkašljala. Enkrat sem jih vprašala pred naročilom ali imajo še na zalogi smoothi maker v beli barvi in so rekli da jih imajo na zalogi in da ob naročilu samo dopišem barvo, po enem mesecu ga prejmem v rdeči barvi. Potem je sledilo klicanje , obljubili da ga bodo poslali v beli barvi ampak na nadaljnje klice in maile niso odgovarjali, tako da sem po enem mesecu morala odpret tega . Rdeč mi namreč ne gre na mojo kuhinjo, tako da ga moram skrivat v omaro in vsakič znova ga dajat ven.
Zdaj se je pa zgodilo drugič in sicer da sem naročila set za poslikavo nohtov Nail Express, plačala sem ga 15.9.2013, , izdelek naj bi dobila v 14-ih dneh ,če ga ne dobim pa da naj pokličem. Klicala sem ne vem kolikokrat in pustila sporočilo na tajnici naj me pokličejo nazaj, ampak me niso, 4 maila sem jim poslala v 10 dneh, na nobenega nisem prejela odgovor, čeprav v povratnem mailu piše da bodo odgovorili najkasneje v 48-ih urah.Zanimalo me je namreč kdaj bom dobila plačani izdelek. To me moti da ne odgovarjajo na klice in maile, že samo to da imajo vedno vključeno samo tajnico bi mi lahko bilo jasno da nekaj ne štima. Tako da to je moje zadnje naročilo pri njih, če ga bom sploh dobila. Tako da vas želim samo opozorit pred neprijetno izkušnjo preden boste kaj naročili.




TomTaylor -> RE: Toprabat- ne priporočam (29.10.2013 11:18:27)

hehe, ti si ista glede barv kot jz. Načeloma mi je za barvo gospodinjskih aparatov vseeno (ker jih imam pospravljene v omarah [sm=smiley36.gif] ), ampak sem pa obrnila vse kolesarske trgovine v Sloveniji, da sem dobila kolo željene barve. Enako je bilo s supergami za tek... Pač, nekateri kompliciramo tam kjer ni treba [sm=smiley36.gif]...




pipapopa -> RE: Toprabat- ne priporočam (29.10.2013 11:23:00)

Jaz bi jih na tvojem mestu prijavila na tržno, ker to da plačaš v naprej potem pa ne bu ne mu,..




Stran: [1]