ninocka -> Pomooooč prosim! (16.9.2005 12:34:47)
|
Mi smo pa trenutno na obojem - na dojenju in dodajanju.
Najprej se podojimo, potem pa se dodamo po flaski, ker pac pri meni ne spije dovolj.
Smo pa vmes ze cist nehali z dojenjem, smo se hranli samo po flaski, ker mali nikakor ni hotu zagrabit, 1x je povleku, plunu ven, se zacel dret in je to slo tko 3 ure, pol na koncu sem mu mogla pa itak flasko dat. Patronazna mi je pol rekla, da tako dojenje nikamor ne pelje, ker se samo matrava in on in jst in naj 2-3dni pocivam in mu dodajam samo po flaski (svoje mleko naj si seveda spumpam in mu ga dam), pol pa naj se enkrat probamo. Jst sem vmes zamenjala flasko (iz Aventove sem presla na NUKovo - te, ki imajo zdej cuclje oblikovane po bradavicah). Od zacetka je ni maral, ker se je mogu kr fajn potrudt, da je zacel kaj ven iz flaske tect, pol se je pa navadu. No po treh dneh smo probali se enkrat, nc se ni spremenil, se zmeri je zavracal bradavico, nastavke (3 razlicne) in sem se sprijaznla, da bomo pac na flaski (seveda mi je blo to tezko sprejet, sem se tut fajn zjokala), sama si bom pa izpumpavala mleko dokler bo slo. Potem pa sem naslednji dan se enkrat, cist za foro, ga prstavla in je mali lepo zagrabu bradavico in zacel sesat
Tko da smo zdej na pol -pol, ponoci dobi samo flasko, upam pa da bomo kmal cist samo na dojenju.
|
|
|
|