Matej@
|
Tut js sm še tukaj, po moje še vsaj 1 teden. Včeraj je CTG pokazal samo to, kako luštno se ima naš mali/-a notri, pol ga je itak prespal/-a, da ga je blo treba malo požokat . Imamo pa zdaj 3.100g, +/- 300 pravijo. Včeraj na UZ se je držal/-a za nos, ne vem, kaj je hotu/-ela povedat .
Se mi pa zdi zanimivo, da nas je še toliko s trebuščki. Sm bla ziher, da bom te dni že v manjši družbi... js po svoje upam, da bo naš počakal še do 24.9. - ker bo pol tehtnica. Saj ne, da dam kaj posebej na horoskope, ampak za vsak slučaj, če kaj drži, so tehtnice bolj očarljive ...
Teta Beta in Katja, vidve bosta pa zdaj ja kmalu, upam? Hecno, mislim, da statistike pravijo, da se jih cca 85% rodi med 37 in 40t, 5% na rok, ene 10% pa čez. Dajta, punci, še pol en loto listek napisat ta teden, če mata tako srečo s procenti .
Drgač morm potrkat, me ne matra kaj preveč, samo rezervoarček si praznimo po 5x, 6x na noč, smrkamo,še vrata nama šripljejo , tako da se mi moj kr smili, ko zjutraj malo po šesti uri leze in postelje. No, mogoče bi pa temu lahko rekli prav posebne priprave na bližajoče življenje z malim bitjecem .
Pia in Ninocka, izkoristite napovedan lep konec tedna in se razvajajte na soncku , mi ostale pa malo ven, potem pa gor in dol po stopnicah, menda fejst pomaga, en dohtar je svoje čase imel navado porodnice šetat po porodnišničnih stopnicah, da bi nagnal tamale v svet .
|