Nina_1985 -> RE: Julijke 2014 (15.7.2014 21:14:32)
|
Lep pozdrav, julijke![sm=smiley1.gif] Najprej čestitke vsem mamicam! [sm=bravo.gif] Upam, da se dobro počutite in da ste že ujele ritem s svojimi [sm=duda.gif]. Pri nas še vedno čakamo… PDP imam v soboto, zaenkrat je še vse mirno. Danes sem imela pregled pri G, pa nič posebnega… Pravi, da je vse o.k., pretok skozi popkovino je v redu, tako da ni panike. Moram pa rečt, da nisem pričakovala, da bom dočakala sporočilo od ringaraje, da sem v 40. tednu! Sploh glede na to, da prvič nisem niti tistega o 38. tednu… Ampak moram priznat, da se trenutno počutim zelo dobro - celo bolje kot večino nosečnosti prej! Mogoče se pa zato pikici nič ne mudi. [sm=smiley36.gif] Tortica88: Kako hitro pa sicer sprožijo porod, če si čez rok, pa nič ne kaže na to, da bo kaj pokukalo ven? [sm=smiley2.gif] Nikoli nisem vprašala kako dolgo te pustijo, če je sicer vse v redu. Po pravici povedano mi ni nič do tega, da bi mi tečnarili s tem. puncka.: Jaz ti lahko napišem kako je bilo prvič pri meni. Do konca nisem sumila ničesar, ker ni bilo nekih očitnih znakov, pa tudi [sm=zz_mstickle.gif] se ni nič umirila. Edino, kar je bilo takega, je bila bolj intenzivna prebava dan prej, ampak ni bilo ravno neke sile, no. Nekje ob 11 zvečer mi je odtekla voda, v bolnico sem prispela ob 00.45, ampak sem bila brez popadkov, tako da so me dali spat na oddelek. Tam se je pa začelo - popadki, ki so se stopnjevali, tako da so me kar kmalu dali na ctg (no, mogoče se mi je pa zdelo kmalu, kaj pa vem). Še danes ne vem, kdaj točno sem šla v porodno; vem samo, da je moj prišel nekje med pol 6 in 6, ob 8 se je pa rodila najina biba. [sm=smiley27.gif] Tako da se mi ni zdelo, da je predolgo trajalo. Kako bo tokrat, pa javim. [sm=zz_wink.png] Pridne bodite in se tipkamo. Lahko noč![sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|