Nina_1985 -> RE: Julijke 2014 (23.2.2014 7:13:27)
|
Pozdravljene, drage nosečke! [sm=smiley1.gif] Še ena mamica se vam pridružuje pri klepetu... Tudi jaz pričakujem julija (PDP = 19.2.), to bo naš drugi pikec [sm=love.gif]. Ko se nam bo pridružil nov član, bo naša princeska stara 2 leti in mi že zdaj pridno boža bušija [sm=smiley1.gif] Zaenkrat še ni jasno, ali bo dobila bratca ali sestrico, ker Strahova na nuhalni ni bila preveč prepričljiva - rekla je, da se ji zdi, da bo punčka, ampak da ne bo 100% trdila. Tako da zdaj čakamo na morfologijo (20.3.) in upamo, da bo viden spol. Sicer pa da še malo napišem lastnih izkušenj (vem kako je, ko gre za prvo nosečnost in je vse novo in neznano): Mi smo kupili rabljeno posteljico, ki je bila v odličnem stanju. Ko smo jo prebarvali na belo, je bila kot nova. Pri sami posteljici nisem komplicirala, da bi morala biti nova; sem pa vztrajala, da se kupi nov jogi, ker se mi zdi, da pri rabljenih nikol ne veš, kaj dobiš... No, razen če res dobro poznaš tistega, ki ti ga da/proda. Je pa od LIP Poljčane (točnega tipa ne vem) in se ena stranica lahko zniža ali popolnoma spusti pod posteljo. Super zadeva, praktičnost je pa verjetno odvisna od vsakega uporabnika posebej. Mi smo npr. imeli bolj malo časa spuščeno stranico in prislonjeno k najini postelji iz dveh razlogov: 1. ker je (čeprav se ti prej ne zdi) dosti težje iz postelje dvignit otroka k sebi kot če bi vstal in ga "normalno" dvignil iz postelje - vsaj meni je bilo; 2. ker smo imeli že od rojstva BabySense in se v tem primeru otrokova postelja ne sme dotikat tvoje zaradi vibracij. Drugače je pa posteljica super in jo še zdaj uporabljamo. Kar se tiče vozička, smo pri prvi uporabljali Mutsy Urban Rider in ga bomo še naprej, ker je super! [sm=smiley20.gif] Jaz ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Takrat smo ga ful težko dobili, ker je ravno prišel ven in ga v Sloveniji še sploh niso prodajali, tako da smo se pošteno načakali, da smo ga dobili. Ampak je bilo vredno [sm=smiley2.gif] Vem, da so večini boj všeč trikolesniki, ampak sama ga nisem hotela, ker sem videla enkrat eno mamico, ki se je sprehajala po mestu z enim takim in mobitelom v roki, pa je prišla do pločnika in ko bi morala (z eno roko) dvignit voziček, da bi zapeljala na pločnik, je sprednje kolo še šlo, ko je pa dvignila zadnji del, se ji je voziček (ker ni bilo nobene stabilnosti na samo enem koleščku) obrnil!! Okej, je že res, da imaš otroka ponavadi privezanega v vozičku, ampak vseeno... Takrat sem se odločila, da je varnost in stabilnost na 1. mestu, potem pride vse ostalo. Tale Mutsy je pa ful kompakten in super za vse terene (to pride prav bolj tistim, ki ne vozijo samo po asfaltu). Evo, to bi bilo zaenkrat vse od mene. [sm=smiley4.gif] Pridno tipkajte še naprej in lepo nedeljo vsem nosečkam in njihovim najdražjim! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|