PIKA
|
Neni, dovoli, da te spravim malo v dobro voljo, z mojo zgodbo!
Po skoraj 25 letih neprekinjenega jemanja KT sva se s fantom le opogumila (imava 39 in 40 let), da opraviva ta neverjeten podvig, dojenčka namreč. Zelo resno sem se pogovorila z mojim G, kateremu sem veličastno napovedala mojo odločitev. No, pa veselo na delo. Pregledala sem vse mogoče ovulacijske koledarje, ovulacijo izračunala do sekunde natančno, vestno sva se trudila, na vseh forumih sem težila. Tudi voziček sem že izbrala. Joj, neki dan me je tako grozno krčilo v levem jajčniku, to je bila sigurno oploditev, gnjavila sem Dr. Pušenjaka, itd. itd. Bila sem vsa napeta, sledilo je zaprtje, prsi so me bolele, še malo, pa bi že skoraj rodila. No, pa se dva dni pred nepričakovano M, le-ta pojavi. Da bi vi videle moje razočaranje! Že tri dni drsam z nosom po tleh. Jaz, ki sem nezmotljiva, česar se lotim, perfektno opravim, na tem izpitu pa sem prvič padla! Grozljivo, nezaslišano, kako se lahko to meni zgodi! No, sedaj se tolažim, užaljeno ližem rane in čakam, da M mine. Pa veselo na delo, naprej v nove boje. Mi vsaj ne bo manjkalo, ha-ha!
|