Anonimen -> RE: razcepljeni nohti (20.10.2013 13:00:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu marsikaj pišejo, kaj bo pa katera verjela, pa se sama odloči... brala sem, da so tudi te UV lučke za geliranje nohtov nevarne, lahko povzročajo raka na tistih predelih zaradi izpostavljenosti tem žarkom... Kakorkoli jaz pogledam, se mi zdijo kake kreme, če so na bazi naravnega, še toliko boljše... sigurno boljše zdravilo za nohte, kot pa laki, lučke, odstranjevalci... ki valjda ne pozdravijo nohta, ampak le zakrijejo napake. Nohti so trši, lomljivi, mehki, tanki, debeli, ... pač tako kot ima nekdo tanke lase, nekdo debele in močne ... in če boš noht, ki je po naravi tanek in za to tudi lažje lomljiv še tako mazal z naravnimi kremicami, ne bo čisto nič debelejši močnejši, ker ni bolan ampak tak pač je ... pač tako jaz mislim ... in ker v živo postriženi a vseen zalomljeni in scepljeni nohti pri meni ne grejo skoz (itak pri meni sploh ni variante, da bi imela dolge), grem pač na gel lak, ker druge boljše opcije še nisem odkrila ... žal ... nimam pa zaradi tega zdaj dolgih, ampak ravno tolko, da če pogledaš dlan od vrha, se konica prstov ne vidi ... nekaj v tem smislu ... http://www.mohstyle.com/wp-content/uploads/2013/07/cute-nail-art-designs-for-short-nails.jpg (no teli niso moji ... fotka z neta, samo dolžina je ista).
|
|
|
|