malaMravljica -> RE: Blitva za ozimnico (17.10.2013 23:10:10)
|
Jaz sem jo zadnjic cel popoldne blansirala. Fajn operes, ocistis, jaz tisti trd del ven izrezem ali odlomim, na paro toliko da voda zavre in takoj ohladim pod mrzlo vodo in zapakiram. Jo pa potem ne nasekljam ko pripravljam, sam enkrat do dvakrat. Glede tvoje druge teme. Jaz sem zacela zemlce sama pect, so res fine. Pa seveda pasto sama delam po novem. Pri italjanu kradem ideje za pasto, pa tudi kaj drugega, ko gremo jest poslikam in si poskusam zapomnit okuse in pol naredim to sama doma. Pa vcasih si kaksne pripravljene izdelke gledam v trgovini, pogledam kaj je v sestavinah in pol doma sama naredim, ker pripravljenih ali pol pripravljenih zadev ne kupujem. Vcasih se res zgodi, da nimas idej kaj kuhat, sam to je bolj ena faza, pol pa spet polna novih idej naprej. Curry je pa v moji kuhinji no go, jaz ga ne maram
|
|
|
|