ronja
|
to pa res ne rabiš spreminjati... če te do zdaj ni motilo, te pač ne moti. Meni so bulerji za povsod in ja, tudi črni za pogreb in beli za poroko Lulu, mene še naprej ne bo motilo, to si lahko ziher, najverjetneje še naprej ne bom niti opazila, tako da me niti ne bi moglo motit . Ampak ne bi pa rada delala problemov tam, kjer ni treba - recimo na roditeljskem z obleko. Nisem nikoli razmišljala preden sem šla o tem, kaj bi bilo primerno, čisto priznam. Nisem vedela, da je to sploh kaka posebna prilika. ronja, priznaj - ne da nimaš pojma; nočeš met pojma. v vseh teh letih bi že mela pojma, če bi si vzela samo en dan za to. sam nečeš, ne Čisto priznam, da me moda ne zanima in se mi ni nikoli dalo s tem ukvarjat. Vendar pa nočem zato koga užalit, da bi mislili, da jih ne jemljem resno ali ne spoštujem ali kaj takega. Do zdaj sem mislila, da so problem samo poroke in pogrebi in mogoče kake mature itd..., zdaj pa vidim, da so problem tudi roditeljski itd... in pač vprašam, ker je verjetno še kaj takega, kjer je kodeks bolj tog... V vrtcu do zdaj ni bil problem, ker so bile vzg. enako furfraste kot jaz in smo se čisto štekale:D. Za šolo pa nimam pojma. Frodo, prej se na temah v zvezi s politiko in modo nisem oglašala, zdaj sem pa parkrat kaj vprašala, ker bi si rada ustvarila neko mnenje - zato pa povem, da o tem nimam glih pojma. Do zdaj sem imela pač ves čas bolj ali manj isti športni stil in za študentko je bil ok, za moje delo je bil ok, za prosti čas tudi. Če je bila kaka ultra fensi stvar, sem se pa posvetovala z živimi ljudmi za tisto posebno priliko. Za roditeljske pa recimo nisem vedelela, da je tudi kak kodeks oblačenja - ok, štekam, da ne prideš strašno vpadljivo oblečen, ker se tako težko ljudje skoncentrirajo na to, kar se dogaja, ampak bulerji mi recimo niso bili nekaj vpadljivega. Redko kupujem obleke, tako da redko razmišljam o njih. Kadar dobim kaj takega, kar je out of my comfort zone, pa vprašam - recimo enkrat sem uškinomamo vprašala, ali lahko nosim skiny kavobjke ali čudno zgleda. Dobila sem jih, čist luštne so za nosit (proti pričakovanjem) in mi jih je bilo škoda stran dat, ker so še skoraj nenošene. Meni se recimo ozke kavbojke zdijo bolj vprašljive kot bulerji, pa so baje ok, bulerji pa pravi, da ne... Zato je moj kompas bolj postrani, zgleda. in zato vprašam. Ker logika pri modi odpove - logično bi bilo, da vsak nosi, kar mu paše in nas to nič ne muči:). O stvareh, kjer sem prej pisala, se počutim bolj samozavestna, zato drugačen nastop. Res so pa moji možgani trenutno na overload, pa mi je rr res samo za "možgane na pašo", tako da se zbudim čez kake 2 meseca, ok?
< Sporočilo je popravil ronja -- 17.10.2013 10:45:18 >