Leonišče (pregled) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Leonišče (pregled) (16.10.2013 12:49:59)

Punce me zanima kako poteka prvi pregled v Leonišče? Naredijo navadnega UZ tako ko vsak ginekolog ali kako?

lastovica -> RE: Leonišče (pregled) (21.10.2013 9:41:04)

Odvisno kateri dan v ciklu si. Če si po ovulaciji, te pregleda z UZ, če nisi, dobiš nov datum. Dobiš pa še napotnico za kri dat. Pa partner mora dati seme.

Anonimen -> RE: Leonišče (pregled) (21.10.2013 9:47:06)

moram bit na tešče?v času ovulacije bom
IZVIRNO SPOROČILO: lastovica

Odvisno kateri dan v ciklu si. Če si po ovulaciji, te pregleda z UZ, če nisi, dobiš nov datum. Dobiš pa še napotnico za kri dat. Pa partner mora dati seme.

lastovica -> RE: Leonišče (pregled) (21.10.2013 11:15:59)

Verjetno misliš kri. To itak daš v začetku ciklusa (2. do 6. dan se mi zdi - ti povejo, ko dobiš napotnico) in fajn je, da si tešč. To sta dve ločeni preiskavi. kri sem jaz dala v polikliniki.

Anonimen -> RE: Leonišče (pregled) (21.10.2013 12:27:22)

Ja sem mislila ko bom dala kri če moram bit tešča?Jaz imam prvi pregled in me je kar strah kaj bodo rekli [sm=smiley19.gif]

Verjetno misliš kri. To itak daš v začetku ciklusa (2. do 6. dan se mi zdi - ti povejo, ko dobiš napotnico) in fajn je, da si tešč. To sta dve ločeni preiskavi. kri sem jaz dala v polikliniki.

lastovica -> RE: Leonišče (pregled) (21.10.2013 12:35:04)

Naj te ne bo strah. Pri komu si pa naročena?

dekca -> RE: Leonišče (pregled) (22.10.2013 11:16:40)

Ni potrebno biti tešč.

Anonimen -> RE: Leonišče (pregled) (25.10.2013 10:08:54)

Pregled sem dala čez [sm=smiley1.gif] z G. Zorn sem bila zadovoljna s sestro tudi in sem točno na uro prišla noter.Vse je ok zdaj moram še kri dat.Punce zanima me kdaj poči folikul?mi je reku da levi jajčnik ovulira in zdaj se pripravi da pride do O. Toliko sem o tem prebrala da se mi že zmeša [sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: Leonišče (pregled) (28.10.2013 8:17:28)

Sem dobila napotnico da bom dala kri pa mi je rekla sestra naj pokličem 3-6 dan M. številko mi ni napisala mogoče ima katera od vas telefonsko ?pa me zanima kje je ta Laboratorji Poliklinika 1.nastropje '???je tam blizu ginekološke klinike ,šlajmerjeva 2 ????Hvala za odgovor.

lastovica -> RE: Leonišče (pregled) (28.10.2013 13:57:48)

Jaz se nisem rabila naročat, ker so rekli, da je že avtomatsko vnešeno. 3.-6. dan naj bi kri dala, ne pa se naročala. Greš skozi glavni vhod poliklinike v prvo nadstropje in tam takoj je sprejemna pisarna, kjer dobiš številko (zagotovo bo vrsta, tako, da ne boš mogla zgrešiti). Potem greš pa v čakalnico.

Anonimen -> RE: Leonišče (pregled) (29.10.2013 9:50:31)

Meni je rekla naj pokličem.Kje pa je ta poliklinika?tudi tam na Šlajmerjevi?tam edino sem prvič bla na ginekološko kliniko na pregled.Hvala za odgovor

Jaz se nisem rabila naročat, ker so rekli, da je že avtomatsko vnešeno. 3.-6. dan naj bi kri dala, ne pa se naročala. Greš skozi glavni vhod poliklinike v prvo nadstropje in tam takoj je sprejemna pisarna, kjer dobiš številko (zagotovo bo vrsta, tako, da ne boš mogla zgrešiti). Potem greš pa v čakalnico.

lastovica -> RE: Leonišče (pregled) (29.10.2013 20:38:19)

Na Njegoševi... poguglaj, pa boš videla kje je.

sovic -> RE: Leonišče (pregled) (9.7.2014 20:52:07)

A moras za rezultate hormonskih terapij sam poklicat ali te oni obvestijo. Jaz namrec nisem nic vec narocena. Je pa na spermiogram narocen fant konec avgusta. Pa zdej ne vem al naj grem kar z njim po moje rezultate al naj poklicem[sm=zmeden.gif]

Stran: [1]