Lukka -> RE: Laganje otroka (25.10.2013 16:05:48)
|
Nyna84 To, da si me zdaj ozmerjala, da nimam nobenih nasvetov za dajat je pač tvoje mnenje. Jaz pa imam pač svojega in povem. Da smetim temo, se pa opravičujem. Vendar ni bil to nikakor moj namen, niti pozornosti ne iščem. Enostavno so se spravili na tisti dve po riti. Kar se tiče pa tvoje hčerke. Ti pa povem jaz zdajle po pravici primer devetletnice, ki je enako lagala kot tvoja. Poznam punco osebno. Danes je stara nekje okrog trideset, mogoče kako leto manj. Punci se je v šoli nekaj zamerilo, niti ne vem točno kaj. Bila je v tretjem razredu in se ji nekaj pač zameri. Veš kaj je delala? Zvečer je nadrobila pollitanke, mleko, droptine, ne vem kako sranje še vse, in si spravila v lonček pod posteljo. Zjutraj ko je bilo treba pa v šolo it, je pa polila, kot da je vse pokozlala. Tri mesece jo NISO POGRUNTALI KAJ JI JE! Na koncu so jo dali v bolnico na vse možne preiskave, gastroskopije, ne vem kaj še vse, skratka na VSE! Nič ji niso dokazali, da so pa diagnozo podali, so pa napisali kao preveč kisline, pa malo vnetja na dvanajsterniku! Si predstavljaš? Starše so že z vsemi možnimi stvarmi strašili, mamica je pomojem celo službo zamenjala, zato da je bila lahko pri otroku v bolnici. In to je resničen primer, ne neko lapanje. In ja, laganje ni šala. Sploh pa ne pri dekletu, ki je staro devet let. To je dokaj izoblikovana punca veš. Resno se pač loti zadeve in ja. Ali pa jo enostavno postavi pred dejstvo, da jo boš vozila k psihiatru. Samo to pa najbrž nočeš kajne? Kaj bodo pa drugi rekli... No, brez zamere. Pač moje mnenje.
|
|
|
|