liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi ja, ja. buča. poudarek je predvsem naj bi govorili slovensko, pa na žalost ne! znajo osnove, če je treba pa kaj bolj v detajle it, ti pa svetujejo da si rezerviraš slovenskega svetovalca, pa še tega dobiš samo v primeru, da se zanimaš za več elementov, oziroma več prostorov, npr. kuhinjo, mladinsko sobo in predsobo. sicer te odpikajo ko knof od gat! sva kupovala in potem tudi kupila kuhinjo v ikei, pa še marsikaj drugega, sva pač redna potrošnika ikee, in lahko iz lastnih izkušenj povem, da slovenskega prodajalca, ki bi ti znal kaj več povedat, od tega, kakšne barve so na voljo, tam dobit, je zadetek na lotu!! o kakšnih zaključnih lajštah, te bo že debelo gledal! tko da...nakup kuhinje v ikei je kar projekt. od samega začetka dalje, do same montaže. midva sva sama montirala. trajalo je cela dva meseca, da sva vse doterala u nulo! tko, da ni izi v ikei kupovat večje zadeve, kot so kuhinje itd. Jaz sem še vedno naletela na nekoga, ki je govoril slovensko....in to tekoče....se nama je z možem celo zgodilo, da je sam od sebe v slovenščini začel govoriti, ko naju je z možem slišal..... Drugače pa, seveda je projekt nakup kuhinje v Ikeji......ker nakupovanje v Ikeji zahteva ogromno lastne angažiranosti in to ni za vsakega......mi imamo praktično celotno opremo hiše iz Ikeje.......in je mož ure in ure presedel prek računalnikom, da je izrisoval, meril....spletno stran imajo pa zelo fajn in si, če si malo domač v tem, če ti izrisovanje in merjenje leži, prav tako iskenje po spletni strani, lahko praktično brez svetovalca opremiš vse.....ker na Ikejini spletni strani najdeš pa praktično vse, od lajšt do vsakega šraufa......zahteva pa to čas, delo oz. precej lastne angažiranosti, pred nakupom pohištva in pa seveda po nakupu, ko moraš spet vse zmontirati....... Drugače pa moja soseda ne išče nič po njihovi spletni strani, ne zna nemško, pa se je še vedno vse zmenila po slovensko v Ikeji Grazu.....tako da jaz imam pa povsem drugačne izkušnje s slovensko govorečimi svetovalci tam gor......
|