|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odluščenje čepa
11.10.2013 0:15:32   
Anonimen
Pozdravljene,

v 36.tednu je gin. ugotovil,da imam mehki maternični vrat,na pregledu v 37.tednu je ugotovil,da je tudi posteljica že zrela..danes 3dni po pregledu sem poazila rjavkast sluzast izcedek ali gre za odluščenje čepa?
Drugih bolečin nimam,razen v križu.

Kakšna je možnost da se kmalu začenja..?

Hvala,
lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odluščenje čepa
11.10.2013 7:21:16   
josephine27
Mislim, da gre za čep. Meni se je v prvi nosečnosti odluščil in potem sem tekom istega dneva dobila popadke. Ni pa nujno, da je to začetek, včasih se lahko čep odlušči tudi več dni prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2013 7:35:06   
constanca

Tudi pri meni se je tako zacelo in je bil cep. Vec kot je bolj je bilo nemirno vse skupaj pod trebuhom:)
Potem sredi noci se je odluscil in ca. slabe tri ure kasneje sem rodila.

Lahko se menda pa tudi caka in caka se potem, ko se cep odlusci. Ni nujno, da bos se danes rodila:)

Lahek porod in cim manj skrbi (saj vem, da to ni tako lahko:))

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2013 11:04:30   
Agnes27
Jaz sem spontano rodila 5 dni po odluščenju čepa tako da očitno ni pravila. Srečno!!

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2013 10:23:02   
Anonimen
Pozdravljene,

hvala za odgovore. Zanima me ali je možno da se čep lušči več dni? Saj sem danes ponovno na ščitniku perila opazila sluzast krvavkast izcedek.

Hvala vsem.

:)

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2013 10:31:15   
Gnezdo
Tudi to je mogoče. Nekaterim se čep lušči nekaj ur nekaterim v nekaj minutah nekaterim pa nekaj dni, ni pravila.

Meni so se vsi trije porodi začeli z odluščenjem čepa in sem v vseh treh primerih rodila v roku 12ih ur.

Želim ti čim lepši porod in uživajte z malo štručko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2013 19:26:03   
mala zirafa
Kaj pa če krvaviš?Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat ali pa bi vsaj poklicala G.Zihr je zihr.

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2013 19:36:39   
Anonimen
Zaradi odluščenja čepa ni potreba delati vrsto pri G .
V sluzi so krvave nitke .
Rodiš lahko tudi čez 1 mesec. Čep ne najavlja direkt poroda.
Če se ti čep pošasi lušči boš pač vsak dan imela krvave nitke

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2013 19:51:06   
Anonimen
Pozdravljene,

sem bila danes pri gin. sicer na rednem pregledu saj sem že v 38.tednu pa je rekel,da gre za nekakšno vnetje..čeprav sem danes ponovno opazila zelo veliko sluzastega izcedka pomešanega s krvjo. Reklel je,da še nič ne kaže na začetek porod .. posteljica je zrela,maternični vrat mehki .. ampak poldovnice je še dovolj,odpiram se še ne in glavica še je visoko.

Bomo vidli..upajmo da nas preseneti vsaj kakšen dan prej.

:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2013 13:23:33   
SU
Prvič sem rodila 1 dan po odluščenju čepa, drugič 3 dni po odluščenju čepa.
Se dogaja, se... samo ni pa sigurno kdaj bo. user posted image (no, glede na datum objave... mogoče je pa že...user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2013 20:51:21   
Anonimen
Pozdravljene,

žal se vedno ni nič.. čeprav je datum prve objave že kr star..

upajmo da se kmalu začne kaj dogajati saj naj bi bil dan d (pdp) 29.10.
Na zadnjem pregledu je bila glavica še vedno zelo visoko..ostalo pa bi naj bilo že pripravljeno za porod.

Zdaj samo še čakamo in upamo,da bo čim prej.. :))

lp.

(odgovor članu SU)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2013 8:59:51   
lilianjie
sem bila danes pri gin. sicer na rednem pregledu saj sem že v 38.tednu pa http://www.rsgoldfast.com/ je rekel,da gre za nekakšno vnetje..čeprav sem danes ponovno opazila http://www.wowgoldpvp.com/ zelo veliko sluzastega izcedka pomešanega s krvjo. Reklel je,da še nič ne kaže na začetek porod .. posteljica je zrela,maternični vrat mehki .. ampak poldovnice http://www.fifacoinfast.com/ je še dovolj,odpiram se še ne in glavica še je visoko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2013 6:10:04   
SU
Ne skrbi. Če te redno pregledujejo, bodo že ukrepali, če bo treba. Jaz sem v drugo rodila 8 dni po PDP pa mi ni blo žal, da smo čakali tako dolgo, saj sem rodila s svojimi popadki in ni primere kot v prvo, ko so me našopali z umetnimi. Pa srečno.user posted image

(odgovor članu lilianjie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?