patrino -> RE: kam greste za krompirjeve počitnice? (18.10.2013 7:46:23)
|
Vem , da propagirate potepanje po Sloveniji pa vendar[sm=jezicek.gif]- Tudi jaz bi se nekako najraje potepala tule pri nas ( zadnje dni je zaradi lepega vremena in vseh teh barv okrog nas jesen čudovita, pa čeprav si pred domačim pragom). Osebno mi Prekmurje ne sede najbolj , ker sem iz hribovitih koncev in me te ravnine , stoječa voda, komarji ( verjetno jih sedaj ko je malo bolj mrzlo ni več toliko), nekakšen konstanten vonj v zraku ([sm=zmeden.gif] ), ne pritegne najbolj. Vendar tako kot povsod, so tudi tu želje in okusi različni. Meni je lepša Bela krajina, Kras... Žal pa imamo mi doma dva ( delno tri- če štejem moža[sm=smiley36.gif]- medve z mulo sva v drugih sferah), dva Lego navdušenca in se nekaj pogovarjamo, da bi šli v Legolland. Sedaj pa me zanima, če je katera že bila, ali ima smiselno jit tja v tem času ( bolj mrzlo, mogoče deževje...) ali je bolje počakat na pozno pomlad, poletje. Če je različnih vodnih in ostalih atrakcij veliko in je to bolj primerno za toplejše dni, jo tudi mi raje mahnemo nekam v naše konce.
|
|
|
|