šoping v Italiji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

noranate -> šoping v Italiji (6.10.2013 18:32:58)

A hodite po nakupih oblačil v Trst? Soseda je bila v središču mesta, v enem "skladišču" in prišla otovorjena kot mula, vsa vesela in nasmejana, kolk je prišparala?! Pa me zanima kaj je to zaena trgovina in če imate kakšne izkušnje? Hvala [sm=smiley1.gif]

blaža -> RE: šoping v Italiji (6.10.2013 18:38:15)

Mirella? če je v obliki skladišča v centru je to to najbrž. meni je tam roba slaba, kitajska roba. Jaz tam ne amram nič kupit. čeprav ena moja kolegica ful hvali,.. sem samo 1x kupla tam nekaj za ta malega, pa se je bombaž zmuckal.

Mi smo bli včeraj v Monte d oro centru in smo bli v Decatlonu, smo kupli par zadev za tamale, trnirke kompleet po 10e, vetrovkice po 19e, felpe za odrasle so meli po 5e, no v glavnem športne zadeve,..

Drugače, če želiš kaj malo bolj po normalni kakovosti kupit je v trstu precej drago,..zato se pa oni gnetejo pri nas v Kp v Tuš planetu in kupujejo na veliko. Pa v Sežani delajo špeže, ker je ratala hrana pri njih dražja kot pri nas.

se je zgleda obrnil scenarij izpred tolko let, ko smo mi hodli čez.

aprilčica07 -> RE: šoping v Italiji (6.10.2013 20:36:17)

Zihr je Mirella [sm=smiley1.gif] To je eno tako mega veliko skladišče. Če greš tja rabiš dobre živce in mirno kri. Moja mama je hodila precej tja, v glavnem je kupovala za mularijo. No, ne hodi več, ker se ji je dvakrat ali trikrat zgodilo, da ko smo doma odprli paket, so ble notri potrgane cunjice. Je pa poceni, ampak če je pol pol stvari raztrganih [sm=smiley13.gif]

Najaa -> RE: šoping v Italiji (6.10.2013 21:08:50)

Bila v Mirelli, ja res je poceni ampak ni ravno kvalitetno.

Stran: [1]