mamica deklicam -> RE: Novembra pricakujemo + ;) (28.10.2013 15:38:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera ^^A potem ti ga ni uspelo prepričati, da bi šel na konzilij? Sta potem prekinila vse skupaj? ja, sem odpovedala. Mi je sestra rekla, če se bova premislila, da moram poklicati in mi bodo dali nov datum. Sem ugotovila, da je preveč trmast pri tem in je brezveze silit z glavo skozi zid, ker v končni fazi bi mogoče lahko šla celo narazen. Tega si res ne želim, je bolje da smo družina in imava samo dva otroka, kakor da hčerkama razdrem družino. Z njim je vse v redu, je delal spermiogram. Meni so se po prvem porodu zgodlali cikli a mi je uspelo še enkrat zanosit in dodnosit. V tretje ni šlo več, sem imela SS v 7tednu. Sedaj sem začela piti Ženski čaj od Ašiča in je že vidna razlika. Tako, da bom najprej spravila v red moje cikle, medtem pa kaj vemo, enkrat že bo. Sedaj sem se nehala obremenjevati, kdaj nama bo uspelo. Mogoče zato, ker sem se sprijaznila, da pred 40 rojstnim dnem sigurno ne bom rodila, za tretjega otroka pa tudi ne bo prepozno, če bom že to mejo presegla.
|
|
|
|