lolipop2011 -> RE: Novembra pricakujemo + ;) (28.11.2013 23:48:08)
|
Živjo sonavijačice! [sm=smiley36.gif] Gnezdo žal mi je [sm=smiley19.gif] [sm=smiley13.gif] mala jagodka tebi pa iskrene čestitke in mirno, lepo in zdravo nosečnost želim [sm=smiley1.gif] Pri nas še kar čakamo. MIslim, da bi morala dobiti rdečko šele enkrat drug teden, tako, da bomo videli.. zaenkrat me daje enako kot pred menstruacijo, PMS, občutljivost je tokrat grozna... tako, da bomo videli, če smo kaj pridelali, upamo na najboljše [sm=smiley1.gif]. Pri prvi nosečnosti nisem čutila nikakršnih PMS znakov, točno na dan, ko pa je test pokazal, so me začele boleti prsi... Takrat nama je uspelo v prvo, cikle pa sem imela zelooo dolge, na 40 in več dni, zato nisem niti pričakovala, da bo kaj pa evo ;) Tokratni test pa bo padel najbrž v decembru, če seveda prej ne pride grrrr... Sem pa razmišljala, kako je s PMSom v primeru zanositve. Jst ga občutim vsake 10 dni pred menstruacijo zelo intenzivno, tako, da kaj, če zanosiš... Ima katera kakšne izkušnje s tem? Izgine al se ne pojavi? Jao, babja neučakanost [sm=smiley29.gif], vse moram v detajle preštudirat hihihihi Želim vam vse najboljše pri lulanju hihih [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|