Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 25.11.2013 15:49:32
|
|
|
|
aspera
|
Radenska . Upam, da vaju dajo čimprej v IVF postopek in da boš kaj bližje temu, da tudi ti dobiš svojega . Vem kako je to, ker sva se tudi midva matrala dve leti in vsak mesec upaš, da pa mogoče ne bo. Pa potem IUI za katarega sem, iskreno povedano, že vnaprej vedela, da ne bo nič in da je samo zguba časa. Šele zdaj, ko sva dala skozi ICSI, imam po dolgem času spet upanje, da mogoče bom pa zdaj tudi jaz . mamica deklicam, tudi jaz se kdaj počutim kot da se mi dela krivica, ker se moram tako matrat za otročka (pa še s tem, da sem jaz zdrava, težava je v partnerju) in se mi zdi vse skupaj tako nepošteno. Ampak kaj hočemo, ene moramo po težji poti do otročkov . Še vseeno se pa vsak dan zahvalim, da sem vsaj zdrava in pomislim na tiste, ki imajo neozdravljive bolezni in umirajo. Potem si pa rečem, da imam jaz srečo in kako je do njih šele življenje krivično .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 25.11.2013 20:07:57
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz sem slabo. Kolegica je rodila, jaz sem pa zjutraj dobila M. Kot da bi po 2 letih lahko pričakovala kaj drugega? Res upam da bo IVF spomladi uspešen, če ne ne vem kako bova...preživela. Najbrć tako kot vsi drugi s še x-krat več razočaranji...
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 25.11.2013 23:11:03
|
|
|
|
jona klara
|
dobro vem kako se počutite, swploh ko zanosijo tiste preijateljice, ki so vedno govorile, da nočejo več, da hočewjo le enega....iimama takni, ki je meni prala mozag zakaJ ŠE želim enega, da to ni fer do tega, ki ga imam, zakaj ga sploh hočem, na konccu pa sta enkrat po 100 ih letih sexala in noseča, in sedaj požrla vse besede kot, da jih ni bilo, zameril ko sem jo vprašala, če je že kaj bolj vesela ko je noseča, ker prvo je bila čisto rzočarana, sedaj pa jezna zakaj sem jo to sploh vprašala sploh me ne pokliče več...no fora pa v tem, da mora imeti punčko, ker že ima cote...kje je pravica???????pa komaj čaka, da nosečnost mine
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 26.11.2013 6:47:49
|
|
|
|
Radenska_
|
aspera, koliko časa si pa čakala od IUI na IVF (koliko časa je minilo od posveta pred IVF do IVF?) Jaz sem tud imela prekinjen IUI. PReveč foliklov. Zdaj sem od sredine septembra do tega tedna čakala na razgovor, ki ga imam konec tedna... pa me zanima kdaj bom dejansko v IVF, glede na to da pri meni naujo pomojem gledali več nič, fant je spermiograme naredil pa mu jih za IUI niso delali več, razen če bodo zdaj enega še vmes naredili to je pa to... Hvala vsem za podporo. Bo že.
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 26.11.2013 10:01:37
|
|
|
|
aspera
|
Radenska, se spomnim tega tvojega primera, da si imela preveč foliklov in da sploh nisi prišla do IUI-ja potem. Midva sva sicer v Ljubljani in ne vem kako je s čakalnimi dobami v Mariboru, ampak midva sva imela posvet za IVF/ICSI konec avgusta, potem sva čakala na konzilij, prevzem zdravil in nato začela z naslednjo , tako da smo potem dejansko začeli z ICSI-jem v novembru.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 26.11.2013 10:30:49
|
|
|
|
mamica deklicam
|
ja, na žaloste je tako, da tiste ki si jih želimo, velikokrat hodimo križev pot, da dobimo otroka. Zaenkrat jaz še lahko upam, da je ta cikel uspelo, saj sem danes 32 dan, gospe še od nikoder. Ne vem več, ali se je prejšni cikel pojavila na 36dan ali nekaj takega. A saj bo tudi za nas posijalo sonce, boste videle. In bomo znale to veliko bolj cenit, kot nekatere
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 27.11.2013 10:47:00
|
|
|
|
mala jagodka
|
Pozdravčke vsem, mene dolgoooo ni blo tukaj, ni bilo časa, malo sem se odmaknila, da sm mal misli dala drugam, sem pa vas vsake tolk časa brala. November je kar lepo pobarvan roza, glede na oktober. Čestitke vsem za pluske in objemček tistim ki še čakate. Še par dni do konca, ampak nas je še par ki čakamo jst upam, da bo obarvan roza. Moja M naj bi pršla v soboto, če gledam kako redne cikle sem imela, ampak glede na to, da me je zdej v parih mesecih dvakrat malo zamujala, bom vzela v rezervo še kak dan več. Zaenkrat ni posebnih znakov, edino občasnega zbadanja tam spodaj, kar lahko pomeni marsikaj ali pa nič. Upam, da bo vikend rozast....držim pesti
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 27.11.2013 18:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG, punce, danes bi moral aprit moja M, pa je še ni!! pa nikoli ne zamuja! Sicer me občasno zvija kot pri M, ampaaak... Bom enkrat v prihodnjih dneh naredila test A
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 5:55:13
|
|
|
|
Gnezdo
|
HOj Moja nosečnost se je hitro končala . Prejšnji teden sem imela v 6. tednu ss. Dobra stvar je le to, da se je vse samo sčitilo in ni bilo potrebno nobene abrazije ali tablet. Krvavela sem ful, kot še nikoli. G mi je rekel, da je vse ok in lahko takoj poskušava naprej , ker je bilo tako zgodaj in je vse skupaj samo sčistilo. Mene je malo strah, da se ne bi ponovilo, sem pa po eni strani vesela, da se je zgodilo tako zgodaj in ne kasnje, ko so možne komplikacije in je izgubo veliko težje prebolet. Držim pesti še za tiste, ki upate v novembru in tiste, ki ste se že preselile v december, da vam čim prej uspe, ter želim vsem tiste, ki vam je uspelo, da boste prišle do konca !
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 8:46:33
|
|
|
|
Katte
|
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 10:23:15
|
|
|
|
mala jagodka
|
Gnezdo, objem
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 11:09:25
|
|
|
|
aspera
|
Gnezdo, žal mi je
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 13:07:27
|
|
|
|
mala jagodka
|
Danes 29. dan cikla in tako za hec sm delala test, pred par minutami in se je po 5 sekundan izrisila črtica...Nemorem verjet, sliko mam v albumu pod naslovom: Pozitiven test??
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 16:09:01
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala jagodka Danes 29. dan cikla in tako za hec sm delala test, pred par minutami in se je po 5 sekundan izrisila črtica...Nemorem verjet, sliko mam v albumu pod naslovom: Pozitiven test?? Kaj naj napišem drugega kot ČESTITKE !!! Gnezdo žal mi je, da si morala čez to izskušnjo, vzami si čas, potem pa v nove boje, samo grenki priokus ostane .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 16:53:03
|
|
|
|
Katte
|
Mala jagodka, ni dvoma. Cestitam!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 17:56:54
|
|
|
|
aspera
|
Čestitam, mala jagodka .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 19:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam mala jagodka Pomoje bova skupaj pri avgustovkah, saj moje M tudi še vedno ni Test bom sicer delala čez vikend, ampak sem kar sigurna da bo A
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 20:01:35
|
|
|
|
tinncyka
|
Gnezdo žal mi je mala jagodka čestitke Anonimna držim pesti Drugače pa se mi zdi da bi bile pri Julijkah skupaj
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 28.11.2013 20:02:56 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2013 20:31:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.11.2013 23:48:08
|
|
|
|
lolipop2011
|
Živjo sonavijačice! Gnezdo žal mi je mala jagodka tebi pa iskrene čestitke in mirno, lepo in zdravo nosečnost želim Pri nas še kar čakamo. MIslim, da bi morala dobiti rdečko šele enkrat drug teden, tako, da bomo videli.. zaenkrat me daje enako kot pred menstruacijo, PMS, občutljivost je tokrat grozna... tako, da bomo videli, če smo kaj pridelali, upamo na najboljše . Pri prvi nosečnosti nisem čutila nikakršnih PMS znakov, točno na dan, ko pa je test pokazal, so me začele boleti prsi... Takrat nama je uspelo v prvo, cikle pa sem imela zelooo dolge, na 40 in več dni, zato nisem niti pričakovala, da bo kaj pa evo ;) Tokratni test pa bo padel najbrž v decembru, če seveda prej ne pride grrrr... Sem pa razmišljala, kako je s PMSom v primeru zanositve. Jst ga občutim vsake 10 dni pred menstruacijo zelo intenzivno, tako, da kaj, če zanosiš... Ima katera kakšne izkušnje s tem? Izgine al se ne pojavi? Jao, babja neučakanost , vse moram v detajle preštudirat hihihihi Želim vam vse najboljše pri lulanju hihih
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 29.11.2013 9:09:03
|
|
|
|
mala jagodka
|
Ojla, hvala vsem in upam, da pridete čimprej za mano, držim pesti prav za vsako posebej. Danes sem naredila še en test in je črtica še bolj močnejša od včeraj, tako da ne dvomim, ampak ker jst ne bi bla jst, bom v nedeljo ali pa že jutri nardila clear blue digital
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 30.11.2013 9:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene tudi lahko pobarvate v roza FS je pokazal , potem sem naredila še CB digital, pa je pokvarjen ne kaže nič na ekrančku, pa tudi potem ko sem ga razstavila, sploh ni nobene črtice na njem - kar nekaj. Bom v prihodnjih dneh kupila še enega navadnega... Ampak važno, da je vsaj na FS A
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 30.11.2013 10:07:48
|
|
|
|
zari
|
A iskrene čestitke za znake pa, mami že ve, a ne
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 30.11.2013 10:58:13
|
|
|
|
mala jagodka
|
Anonimna čestitke pol sva obe pri avgustu Danes sm naredila še clear blue digital in ni več dvoma plusek in zdraven piše 2-3 Upam, da tud ostalim uspe čimprej, držim pesti
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 30.11.2013 11:36:22
|
|
|
|
Katte
|
Cestitam tudi anonimni !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?