zaspancek1 -> RE: trenirka za suhce (4.10.2013 14:10:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Žal so po naših izkušnjah vse te nextove trenirke res široke v pasu. Pa se meni moj starejši pravzaprav sploh ne zdi suhec (po kilah niti slučajno). Vse te imajo sicer trakce, samo ni ravno udobno in praktično imet zavezano okrog pasu. Skratka - nobene od teh niso ravno za suhce. Mogoče so še najboljše tele (ampak tudi bolj tako tako): http://si.nextdirect.com/sl/g492534s11 A resno? Jz ji pa ravno v Nextu ful trenirk kupim, ker ji lepo na riti stojijo ... ostale so vse preširoke in tut če imajo zatezno elastiko ali trak v pasu, pol zgleda ko en balon okoli riti ... Nextove ji pa fajn pridejo. Ja, žal. Sem lani kupila 7 trenirk z Nexta (ene so bile res večje številke, tako da so mu bile še res malo prevelike), samo letos pa vidim, da je dolžina ok, širina pa nikakor. Na srečo imamo še enega kandidata, ki ima malenkost večjo rit.[sm=jezicek.gif] Tako da upam,da bodo vsaj njemu prav. Mah, saj vem, da ni čisto nič po standardih narejen [sm=zmeden.gif] - dolg trup, noge so sedaj kar ok, ima pa rit in pas premajhna.[sm=jezicek.gif] Tako da - kupujemo velikosti majic za 7 ali celo 8 let, hlač pa za 6 ali 7 (nextove so 6 definitvno prekratke in celoše vedno malo preširoke v pasu, 7 pa po dolžini ok, po širini pa itak ni šans), star pa je dobre 4 in pol (pa ni ravno nek velikan, niti ni suh po kilah). Eh, drugi je malenkost bližje standardnim razmerjem, z izjemo velikosti čevljev oz. plavutk[sm=jezicek.gif].
|
|
|
|