rozilu -> RE: izdelki za tuširanje-6 + otroci (15.10.2013 17:13:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mene pa zanima za 4 letnika..že od vedno imamo od bubchena tuš gel in šampon skupaj..vse lepo in super..dokler ne pride zima..dobi po hrbtu in trebuhu take pikice-verjetno izsušena koža..in včeraj ga brišem in jih že začutim, pa se še dobro kurit ni začelo.. tko da, zanima me kaj priporočate..poleti teh težav ni..ni moteče, ne srvi, je kožne barve..samo pač tam je.. respect kakšno olje za tuširanje imaš to?a bi bilo primerno tudi za 10-mesečnico.. nikakor se pa noče mazat..to je dretje, solze, jok..sem tudi že otroško olje stisnila v tuš gel pa ni bilo nekega učinka Moja je imela lani in predlani pozimi take pikice. No, lani že manj, če sploh... letos so se tudi že pojavle v manjši meri. Definitivno suha koža, predlani je bilo kar hudo, smo bli pri dermatologu... Sem že pozabla kaj točno smo dobili, ampak splošen nauk: gela za tuširanje ne rabite! Res ne, tudi ne nobenega z olji itd.; umazane dele (noge, rito...) umiješ pač s katerimkoli gelom/milom (oz. kar veš da je OK), ostalega telesa pa ne militi. Pri umivanju glave je treba čimmanj šampona po telesu spravit oz. dobro sprat. Banja... hja, moja pupa še ni vidla vodne kopeli... (in jo ravno zato ne pogreša). Kopa se pač v navadni vodi, je ravno tako zabavno. Kožo je pa fajn mazat: uporabljali smo linola fett (kremo), tudi bepanten (predrago), pa Mustela kremo za telo - to sem lani kupla, pa smo jo ful malo porabli... Na začetku je bilo olivno olje tudi OK, mandljevo baje suši (???).
|
|
|
|